Gall &Gall innoveert | met o.a. wijn van Sting en Renato Ratti

Sinds enkele weken heeft Gall & Gal het assortiment uitgebreid. Hongarije was nog onderbelicht in het assortiment en vandaar de nieuwe samenwerking met Royal Tokaji. In de schappen staat nu de super zwoele chique 5 Puttonyos en de kanjer Dry Furmint. Houtgelagerd, strak en elegant met tropische invloeden. Wijnen kosten resp. € 29,99 en € 9,99.

Gall & Gall werkt al 25 jaar met het Rhônehuis Montirius, deze maakt zeer toegankelijke wijnen. Gall & Gall voert de gehele range online en in de winkels wordt de Montirius La Muse Papilles geïntroduceerd.
Zeer aantrekkelijke Rhône wijn voor € 9,99.

Als zwaargewicht maakt de Barolo en Langhe Nebiolo van Renato Ratti zijn entree. Barolo is een aardse krachtige wijn met lengte en fruit. Hier moet je echt iets bij eten. De Langhe Nebbiolo is wat soepeler. Fruitig met voldoende backbone. Deze wijnen zijn niet goedkoop (resp. € 39,99 en € 18,99), maar iedere cent waard.

Ook Sting wandelt naar binnen met twee zacht soepele wijnen en die kunnen niet anders heten dan Message in a bottle. Rood en wit; sangiovese en syrah, sauvignon blanc en trebbiano. Beiden € 13,99.

De Pulpo Albariňo uit Rias baixas is opmerkelijk aromatisch en knisperfris. Een topper uit Rias Baixas; fruitig, ziltig, steenfruit en lengte en verdieping. Wat een wijn!

Er is nog veel meer, maar daarvoor even een van de 500 winkels inlopen. En veel van deze wijnen zijn nu in de aanbieding

Gall & Gall


Rubriek(en):
Wijn
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl