Gall & Gall | Wijnalmanak 2020

De nieuwe wijnalmanak 2020 van Gall & Gall is vorige week verschenen. De inkopers van Gall hebben ruim 1100 prijswinnende wijnen uitgezocht en ingekocht. De beste 500 staan in deze almanak. Dit zijn dus de allerbeste wijnen van Gall, bekroond door nationale en internationale critici.

De ene médaille is de andere echter niet. Om die reden is er streng geselecteerd uit tientallen concoursen, wijnschrijvers & wijngidsen, zodat alleen de echte prijswinnaars bij Gall & Gall te vinden zijn. Deze wijnen zijn te herkennen aan de lauwerkrans bij de fles.

Dit zijn 25 nationale en internationale schrijvers en critici zoals o.a. Decanter, Jancis Robinson, Hamersma, Klei, Kleyn, Robert Parker, Jancis Robinson, Tim Atkin en de onlangs verschenen De Wijngids. Ook de internationale competitie Mundus Vini, waar ondergetekende jaarlijks drie maal bij jureert, staat bij de lijst met critici. Per naam wordt aangegeven hoe de score tot stand komt, de één gaat tot honderd punten, de andere tot tien.

Gall % Gall heeft in totaal – winkel en online – 1600 wijnen in het assortiment. Dat is best wel lastig om, als wijn minnende maar niet persé wijnkennende consument, je weg in te vinden. In de Wijnalmanak 2020 staan 500 suggesties van prijswinnende wijnen.

Het zijn er te veel om op te noemen, maar de kwaliteit van de wijnen is uitstekend. Het valt te lezen in de Wijnalmanak, waar ook nog heel veel meer in te lezen valt zoals de favoriete wijn van meerdere Gall winkelmanagers, hoe te proeven en suggesties voor wijnspijs. De Wijnalmanak is bijzonder informatief.

Online zijn de wijnen hier te vinden: Gall Prijswinnaars

Kaarthouders kunnen de almanak gratis in de winkel ophalen, het is ook eenvoudig om alsnog kaarthouder te worden en dan krijg je voortaan 10% korting op alle wijnen excl. aanbiedingen.

Gall heeft bijzonder goede aanbiedingen in de decembermaand, ga eens snuffelen!

 

Charlotte van Zummeren


Rubriek(en):
Wijn
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl