Glaasje op?

Glaasje op?

 

glaasje opTijdens de SPAR-Beurs in de EXPO-hallen van Houten ontving Easy Wine Glass de SPAR Inspiration Award 2013. De SPAR Inspiration Award wordt toegekend aan de leverancier die een inspirerend artikel of product introduceert en presenteert. Het gaat er de jury daarbij om dat dit product ook daadwerkelijk toegevoegde waarde heeft voor de consument en zichtbaar oplossingen biedt. Deze keer was het de beurt aan Easy Wine Glass. ‘Dit product past goed in de seizoenswinkels binnen onze formules Spar en Attent en zullen ook zeker klanten in onze binnenstedelijke buurtwinkels- en Citystores blij maken’ , aldus Mariëlle Witjes, Hoofd Formulemanagement Spar Holding B.V.

 

Mikael Bergholts, algemeen directeur van Cefour, producent Easy Wine Glass, ontving de award uit handen van de directie van Spar. Bergholts: “Ik ben zeer blij met deze erkenning en trots dat wij met een dergelijke innovatie de Nederlandse markt kunnen bedienen. Onlangs vernieuwden wij onze packaging om Easy Wine Glass een frisser en eigentijdser uiterlijk te geven. Ook hebben wij al onze communicatie-uitingen aangepast en werken wij hard aan nieuwe POS-materialen om Easy Wine Glass nog meer ondersteuning te geven. Deze award is een goede motivatie om nog beter ons best te doen!”

 

 Gevuld met lekkere wijn uit Zuid-Frankrijk komt Easy Wine Glass in drie varianten: een frisse witte Chardonnay, een soepele rode Merlot en een fruitige Syrah rosé. Easy Wine Glass is licht, makkelijk te openen en mee te nemen. Het heeft een afneembaar voetje, dus voortaan geen warme wijn meer op een festival of evenement. Bovendien is de verpakking gemaakt van hoogwaardig recyclebaar plastic, dus wel zo veilig. De wijnen zijn bovendien smakelijke doordrinkers die zonder enig probleem aan wie dan ook geschonken kunnen worden resp. een chardonnay, een merlot en een rosé syrah. De maat per glas is 18,75 cl, dus een fles bestaat in dit geval uit 4 glazen.

 

Glaasje op, laat je rijden!

 

Het innovatieve Easy Wine Glass is verkrijgbaar bij importeur Groupe LFE in Maartensdijk. Informeert u naar de mogelijkheden! www.groupelfe.com

 

 

 


Rubriek(en):
Archief

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl