Grand Cru feest

Grand Cru Classé feest

galaDe Verenigde Vinologen Nederland (VVN) en de Wijnacademie vieren dit jaar hun 40 jarig bestaan. Reden voor een week met festiviteiten, met als hoogtepunt een Grand Cru Classé gala op 13 september in de Harbour Club in Amsterdam. Alle Nederlandse vinologen en hun partners zijn uitgenodigd, of zij nu lid zijn van de VVN of niet.

De gala avond heeft als thema Bordeaux en wordt gesponsord door de Conseil des Grands Crus Classés.

Gala avond in stijl

Het Grand Cru Classé gala start rond 17.00 uur en zal doorgaan tot in de kleine uurtjes. De vinologen en hun partners worden ontvangen met champagne en amuses, waarna een verfijnd 5-gangen diner volgt met aansluitend een fantastisch feest. De Verenigde Vinologen en de Wijnacademie organiseren dit mooie evenement gezamenlijk. Gastspreker tijdens de avond is Philippe Castéja, voorzitter van de Conseil des Grands Crus Classés uit Bordeaux. Aanmelden voor het gala kan via de website van de Verenigde Vinologen Nederland, www.vinologen.net De toegangsprijs bedraagt €100 voor vinologen die geen lid zijn en partners, (aspirant) leden betalen €75. Vinologen die besluiten lid te worden van de vereniging profiteren meteen van de gereduceerde prijs van €75.

Verenigde Vinologen Nederland


De VVN is een onafhankelijke landelijke vakvereniging van wijnspecialisten waarvan personen met de titel ‘Vinoloog van de Wijnacademie’ lid kunnen worden. Cursisten aan de opleiding ‘Vinoloog van de Wijnacademie’ hebben de mogelijkheid om aspirant lid te worden. De VVN telt momenteel ca. 450 leden. Vele leden houden zich professioneel bezig met wijn in onder meer wijnhandel, slijtersbranche, horeca, journalistiek, consultancy en educatie. Daarnaast telt de VVN de nodige leden die nog niet beroepsmatig met wijn bezig zijn maar vanuit hun speciale interesse voor wijn vinoloog zijn geworden.


Rubriek(en):
Proeverijen

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl