Pasen – Wijnquiz | Grape Surprise

Importeur C’est le vin heeft een speciale wijnquiz ontwikkeld waarmee spelers hun wijnkennis kunnen testen en tegelijkertijd kunnen proeven. Er is nu een speciale Pasen-versie. Vier flessen wijn  zijn verpakt en genummerd en bij iedere wijn komen zes vragen en drie bonusvragen. De vragen gaan over over de wijn die je proeft. Bij de zesde vraag kan aangegeven worden wat er op dat moment geproefd wordt. De bonusvragen gaan wat dieper in op wijnkennis. Die vragen zijn een leermoment.

De vragen en antwoorden zijn op leuk vormgegeven kaartjes gezet. Bij de uitleg zit ook nog suggesties voor gerechtjes bij de wijnen om de quiz te combineren met een etentje.

De vragen zijn ook logisch consistent, kan je 1 tot en met 5 correct invult, kan er eigenlijk alleen het juiste antwoord worden gegeven en anders kun je daarvan leren. Waarom het zo is.

Het is echt leuk!

Voor Pasen, maar bijvoorbeeld ook om een avond al proevend, radend en denkend door te brengen. Het is ook een leuk cadeau.

De Paasbox komt met 4 flessen waarmee je een hele avond kunt vullen. Alles erop en eraan kost deze € 49,50  Grape Surprise

Daarnaast biedt C’est le Vin nog drie andere type Boxen – met naar keuze 3,4 of 6 flessen – aan die ze bij gelegenheid actualiseren zoals nu met Pasen en straks met Moederdag.

Xander de Bas is overigens de directeur van C’est le vin De Bas is is daarnaast bezig met Magister Vini studie en hij heeft eerder ook de Diploma Course afgerond. Een goede prestatie voor een 30-jarige jonge vader. C’est le vin is een jong wijnbedrijf in Haarlem en omstreken dat zich richt op het importeren van kwaliteitswijnen, direct van het wijnhuis. Zij brengen als wijnspeciaalhandel wijnhuizen op de Nederlandse markt die daar voorheen nog geen of weinig toegang hadden. Dit zijn voornamelijk onafhankelijke wijnboeren, veelal nog in familiebezit.  Vanuit hun import leveren zij direct aan voornamelijk de horeca.  De missie is om in de huiswijncategorie het niveau op de Nederlandse wijnmarkt omhoog te brengen en om betaalbare topwijnen te kunnen leveren.

De wijnen van de Grape Surprise zijn in samenwerking met C’est le Vin uitgekozen en ingekocht en het zijn stuk voor stuk goede wijnen. Ik kan de wijnen hier niet verklappen, maar het is een goede keuze.

Spelen maar!

C’est le vin


Rubriek(en):
Proeverijen
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl