Hema | Meer dan 85% van de wijnen bekroond

Meer dan 85% van het wijnassortiment van HEMA is bekroond en geprezen door de wijnschrijvers van ons land. Met als uitblinker de Grüner Veltliner die van Harold Hamersma, in de Grote Hamersma, met een 9 de hoogste beoordeling heeft gekregen van alle HEMA wijnen. Het gehele wijnassortiment van HEMA is  online te bestellen.

Nu we allemaal zo veel mogelijk binnen blijven en niet meer de deur uit gaan om op het terras een goed glas wijn te drinken, laten we de wijnen thuis bezorgen. Gelukkig heeft HEMA een uitgebreid assortiment dat varieert van de meest bijzondere verwenwijnen tot herkenbare en betaalbare wijnen voor elk moment. Genoeg keus om de perfecte wijn te vinden voor tijdens de (virtuele)borrel, bij een uitgebreid diner of gewoon voor een genietmoment op je eigen terras in de zon. Hoge kwaliteit aan wijn, gewoon bij jou thuis.

 Meer dan 85% van de wijnen bekroond

De meerderheid van de HEMA wijnen zijn door  Harold Hamersma en Nicolaas Klei bekroond. Bij Hamersma in zijn omvangrijke wijngids en website, De Grote Hamersma en bij Klei in zijn jaarlijkse Omfietswijngids. Ook wordt er in De Wijngids vol lof gesproken over de kwaliteit die HEMA biedt op het gebied van wijn en schreef Onno Kleyn enthousiaste recensies in het Volkskrant Magazine

Alle wijnen zijn online te bestellen via Hema Wijn

Over HEMA

Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten beter, leuker en makkelijker. De producten en diensten van HEMA kenmerken zich door duurzame kwaliteit en een optimistisch design voor een goede prijs. HEMA heeft 32.000 eigen producten en diensten, meer dan 750 winkels in 10 landen, 2 continenten en ruim 19.000 medewerkers.


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl