Jean Arnaud

Jean Arnaud: nu onbetwist down under specialist

 

jean arnaudOp de druk bezette proefmaandag begin van deze week organiseerde Jean Arnaud een overzichtsproeverij in de Kasteelzaal van het Maison du Vin in Tilburg. Aanleiding van deze proeverij is de toetreding van het jonge bedrijf 44Degrees tot de Tilburgse gelederen. De klanten maakten op een informele manier kennis met de overige wijnen uit het assortiment van Jean Arnaud. Iedereen kon zien waarom Jean Arnaud nu met recht een Nieuw-Zeeland en Australië specialist genoemd mag worden.

 

De vier  master classes van  Andrew Bailey van Misty Cove  uit New-Zeeland, Peter Richards MW, bekend van Saturday Kitchen BBC 1 en Winchester Wine School, en Rodrigo Plass van Viña Errázuriz uit Chili liepen als een trein. Nieuw Zeeland was sterk vertegenwoordigd met Spy Valley, Jules Taylor, Misty Cove, The Ned, Awatere, Astrolabe, Zephyr, Martinborough en No. 1 Family Estate. Uit Australië werd het wijnhuis Longview uitgelicht.  Achter de proeftafels stonden dames en heren van de diverse huizen uit Australië en Nieuw Zeeland.  

Ook vertegenwoordigers van wijnen uit andere windstreken waren persoonlijk aanwezig, zoals de sales managers van de twee nieuwe Zuid-Afrikaanse wijnhuizen in de portfolio van Jean Arnaud, Bosman Family Vineyards en De Grendel.  Bovendien stuurden de wijnhuizen  Viña Errázuriz, François Lurton, Domaine Paul Blanck, Marqués de Cáceres, Bodegas Julián Chivite, Quinta do Noval en Bodegas Protos een afgevaardigde naar Tilburg.  

 

Het was een boeiende, leerzame en internationale dag in Brabants’ trots Tilburg.


Rubriek(en):
Archief

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl