Kunst geschilderd met Rioja van Campo Viejo

Het Rioja huis Campo Viejo heeft iets met kunst. Ook dit jaar doet het wijnhuis iets met ‘art’. Hiervoor werkte Campo Viejo samen met de wereldberoemde kunstenares Amelia Fais Harnas, zij schilderde portretten van het Campo Viejo team met Rioja van de eigen Bodega.

Wijnportretten

Amelia schilderde portretten van Elena Adell, Chief Winemaker, en wijnmakers Clara Canals en Irene Pérez Gutiérrez. Hierbij gebruikte ze Campo Viejo’s expressive Art Series wijnen en haar batiktechniek – een combinatie van wax en wijn op doek. Amelia’s creatie van de portretten kunnen worden bekeken op de Instagram pagina @CampoViejo. Ook hangen de kunstwerken in de winery.

Oogst

De wijngaarden doen het goed dit jaar, ondanks het droge groeiseizoen en de zware vorst gedurende de lente. De druiven zijn van uitstekende kwaliteit; gezond, met een goede kleur’, aldus Elena Adell. “De oogst begon dit jaar op 21 augustus, zo’n 15 dagen eerder dan normaal. We kijken ernaar uit om de volgende jaargang van Campo Viejo te produceren, zeker nu het gunstige weer ons blijft helpen om zo’n mooie kwaliteit te produceren.

Over Campo Viejo

De innovatieve wijnmakers bij Campo Viejo maken fruitige Rioja wijnen, die rijk aan smaak zijn.
Campo Viejo’s heeft een alom bekende state-of-the-art winery. De winery is bekend vanwege het design.
Campo Viejo is een van de grootste wijnproducenten uit de Rioja, en exporteert naar 70 landen.
Voor meer informatie kun je terecht op Campo Viejo


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl