Prix Champagne 2018 voor Sacha de Boer

Fotograaf en voormalig nieuwslezeres Sacha de Boer heeft de Prix Champagne 2018 ontvangen. Het Comité Champagne geeft deze prijs aan personen die blijk geven van creativiteit en een sprankelende geest. Vorig jaar werd de prijs voor het eerst uitgereikt  aan mode-ontwerpster Elsien Gringhuis. Dit jaar is Sacha de Boer de uitverkorene. Gregoire van den Oostende, directeur Bureau de Champagne Benelux, benadrukte dat de keuze van presentatrice Sacha de boer tot stand kwam door de keuze voor haar passie: fotografie. Champagne is ook passie, legde Gregoire uit. Passie met geduld. Bij fotografie is ook geduld nodig. Wanneer maak je de beste foto. Sacha de Boer was verguld met de prijs en de haar toegekende kwalificatie ‘sprankelend’.

Als fotografe heeft zij een drievoudige focus: portretten, documentaires en food. Sacha maakte drie kookboeken met chef Jacob-Jan Boerma van sterrenrestaurant De Leest in Vaassen.

In de Hortus werd om het lauweren heen een mooi vijf gangen diner geserveerd met prachtige champagnes. Vooral de Bruno Paillard staat ons nog bij! Sacha, gefeliciteerd!


Rubriek(en):
Champagne
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl