Lidl wijnen – ook – via webshop

Supermarktketen Lidl biedt vanaf vandaag ook wijnen via haar webshop aan. Via Lidl webshop  kunnen klanten van de supermarkt kiezen uit het vaste wijnassortiment en exclusieve ‘web-only’ wijnen. Zomer 2016 introduceerde Lidl de eerste stap in e-commerce met een webshop voor non-food artikelen. “Nu zo’n 7 op de 10 consumenten online shoppen, moeten wij ervoor zorgen dat we voortdurend beantwoorden aan de verwachtingen van onze klanten. De toevoeging van wijnen voelt als een logische volgende stap.’’ Aldus Christine Braun, woordvoerder van Lidl Nederland.

Ruim en verrassend wijnassortiment

Lidl biedt met de online verkoop zowel de consument die wijn verder wil ontdekken als de ervaren wijnkenner een ruime keuze. Naast het reguliere assortiment uit de winkels wordt ook een brede selectie wijnen ‘web-only’ aangeboden. Echte kenners worden verrast met een exclusief premium-aanbod. Voor alle wijnen in de shop geldt – typisch Lidl – vanzelfsprekend: de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Om consumenten wegwijs te maken met het uitgebreide assortiment zijn beschrijvingen van smaak, streek of herkomst toegevoegd en is er een ‘wijnzoeker’ ontwikkeld. Er zijn Europese wijnen verkrijgbaar uit onder andere Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Duitsland, Spanje en Portugal. Ook wijnen uit Chili, Australië, Nieuw-Zeeland, USA en Zuid-Afrika zijn te vinden in de webshop. Bestellingen zijn mogelijk per fles en de prijzen variëren van € 1,50 tot € 99,00.

In de Lidl webshop vindt de consument naast het wijnassortiment ook non-food artikelen in de categorieën: Mode, Wonen & Slapen, Tuin & Klussen, Keuken & Huishouden, Sport & Vrije tijd en Elektronica.

Bron: persbericht


Rubriek(en):
Actualiteiten · Wijn

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl