Lidl Wijn Festijn: de aanbevelingen

Tot en met 18 september zijn er voor een prikkie wijnen te koop bij de Lidl die zijn geproefd en aanbevolen door sommelier Jan-Willem van der Hek. In totaal zijn 17 wijnen in de aanbieding variërend van een Alsace Grand Cru en Pessac-Leognan tot en met een Vin de France. Pitch PR stuurde me zes wijnen toe en van deze zes vond ik deze drie aanbevelenswaardig:

* 2015 Haute Vallée de l’Aude Chardonnay Le Haut Damier: deze IGP komt van de kwaliteits coöperatie Soeur d’Arques, bekend van de prachtige jaarlijkse wijnveilingen. Mooie strakke, licht boterige chardonnay met tropische tinten. Lekker koelen en genieten. Geen geld, slechts € 3,49.

* 2015 Côtes du Rhône Bio: om te beginnen moet je deze rode wijn koelen, dan komt hij het beste tot zijn recht. Veel fruit, sappig en licht peperig. Ook verantwoord biologisch gemaakt. Een mooi glas voor € 3,99.

* 2015 Vin de France Pinot Noir: Ook deze wijn koud zetten! Heeft een licht zoetje wat door velen wordt gewaardeerd. Veel fruit, aanwezige tannines die zijdezacht worden door er iets bij te eten. Prijs: € 3,49.

Vanaf vandaag duurt het Lidl Wijnfestijn nog 5 dagen. Dus: rennen naar de Lidl!


Rubriek(en):
Proeverijen

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl