Limited Edition La Trappe | Opbrengst voor schoon drinkwater

La Trappe heeft in samenwerking met de Schotse brouwerij BrewDog een limited edition bier ontwikkeld: Practice What You Preach. Door middel van deze limited edition ondersteunen zij de Made Blue Foundation. Deze stichting zorgt voor schoon drinkwater voor iedereen in de wereld De opbrengsten van Practice What You Preach komen ten goede aan Made Blue. Voor ieder glas Practice What You Preach doneren La Trappe en BrewDog samen 1000 glazen schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Samenwerking
La Trappe en de Schotse brouwerij BrewDog hebben de handen ineengeslagen om bij te dragen aan het doel om iedereen over de hele wereld te voorzien van schoon drinkwater. Beiden hebben een gedeelde ambitie: de wereld beter doorgeven. Abdij, de merkeigenaar van La Trappe, bouwde jaren geleden de Biomakerij: een ecologische waterzuivering die het afvalwater van de abdij en brouwerij zuivert. BrewDog heeft de afgelopen jaren zijn waterverbruik met 37% verminderd en gaat in 2022 vergelijkbare waterzuivering bouwen als abdij. Naast deze ontwikkelingen is Practice What You Preach de volgende stap naar hun gedeelde ambitie. Door de ontwikkeling en verkoop van de limited edition kan Made Blue bijna vijfduizend mensen in ontwikkelingslanden tien jaar lang voorzien van schoon drinkwater.

Stap dichterbij
Machiel van Dooren, mede-oprichter Made Blue Foundation, “Het is ontzettend bijzonder dat La Trappe en Brewdog, allebei grote namen, een limited edition hebben ontwikkeld welke ten goede komt aan onze stichting. Water is de basis voor een gezond en productief bestaan. Door de ontwikkeling en verkoop van de limited edition kunnen wij van Made Blue bijna vijfduizend mensen in ontwikkelingslanden tien jaar lang voorzien van schoon drinkwater. Door Practice What You Preach komen wij steeds weer een stap dichterbij om iedereen over de hele wereld te voorzien van schoon drinkwater. Nog steeds zijn er wereldwijd bijna 800 miljoen mensen die geen toegang hebben tot schoon drinkwater.”


Rubriek(en):
Geen categorie

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl