MECC Bar Bistro Saam | Open in september

In september opent Bar Bistro Saam, gelegen in het congrescentrum van MECC Maastricht, haar deuren. De opening van het restaurant vindt gelijktijdig plaats met de officiële opening van het vernieuwde congrescentrum van MECC Maastricht. Gisteren werd de samenwerking tussen Vermaat Groep, exploitant van Bar Bistro Saam, en MECC Maastricht feestelijk ondertekend. Eind vorig jaar maakte MECC Maastricht bekend dat Vermaat Groep als beste is beoordeeld in de tender voor de uitbater van het nieuwe, nog te realiseren, restaurant in MECC Maastricht. Het winnende concept van Vermaat Groep sprong eruit vanwege de uitgebreide en zeer creatieve presentatie, met oog voor detail én duurzaamheid. Naast de exploitatie van Bar Bistro Saam is Vermaat Groep ook een van de vaste cateringpartners voor congressen, beurzen en evenementen die plaatsvinden in MECC Maastricht. De bouwwerkzaamheden van het restaurant zijn in volle gang net zoals de werving van nieuwe collega’s uit de directe omgeving.

Bar Bistro Saam

Bar Bistro Saam geeft een podium aan het culinair erfgoed van Maastricht, de stad waar wij trots op zijn. Dit proef je terug in het menu, dit zie je terug in het interieur, dit ervaar je aan de hand van ons verhaal. Van zonsopgang tot zonsondergang ben je welkom om te ontmoeten en ontspannen, terwijl wij je onderdompelen in ons Maastricht”, aldus Monique Mennis – General Manager Bar Bistro Saam.

MECC Maastricht en de campusomgeving

Met Bar Bistro Saam, gelegen in het congrescentrum en daarmee in het hart van de Brightlands Maastricht Health Campus, creëert MECC Maastricht een plek waar kennis gedeeld kan worden en waar sociale interactie tussen de verschillende (wetenschappelijke) instellingen en bedrijven uit de omgeving kan plaatsvinden. Denk hierbij aan medewerkers, bezoekers en studenten van het MUMC+, Universiteit Maastricht, Brightlands Maastricht Health Campus en overige omliggende bedrijven. Met het kwalitatief hoogwaardige aanbod en de gezellige ontmoetingsplek wordt een lang gekoesterde wens van de campusbewoners en bezoekers ingevuld”, aldus Rob van de Wiel – Managing Director MECC Maastricht.

Vermaat Groep

Vermaat begon in 1978 begonnen als delicatessenwinkel en is door jarenlange ervaring uitgegroeid tot specialist in horeca op maat. Buiten de landsgrenzen is de Vermaat Groep ook actief in Duitsland, België en Frankrijk.


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl