Montes naar DGS

Viña Montes naar DGS WIJN

Montes klHet Chileense wijnhuis Viña Montes zal op de Nederlandse markt vanaf heden vertegenwoordigd worden door DGS WIJN in Waddinxveen.  Viña Montes is in 25 jaar uitgegroeid tot een van de meest kwalitatieve wijnhuizen in Chili. Een familiebedrijf met wijngaarden in Curicó Valley en in Colchagua.

Bij alles wat ze doen staat de kwaliteit van leven, natuur, milieu en de wijn voorop. Dit maakt hen in vele opzichten onderscheidend. Ook in de pers is dit niet onopgemerkt gebleven: de wijnen van Montes worden door nationale en internationale journalisten regelmatig beoordeeld met de hoogste scores.

DGS WIJN is in Nederland marktleider in zowel supermarkt-, speciaalzaak-, als foodservicekanaal en vertegenwoordigt ook een groot aantal andere toonaangevende wijnhuizen zoals La Chablisienne, Producteurs Plaimont, Moselland, Viñas del Vero, Herdade de Esporão, Mezzacorona, Misty Cove, Boekenhoutskloof en Finca Flichman.

Beide bedrijven zijn er van overtuigd dat de bundeling van krachten een nieuwe impuls zal geven aan de positie van Viña Montes in de Nederlandse markt.

Voor meer informatie:
Kees de Niet +31 6 2049 3010 of c.de.niet@dgswijn.nl

Bron: persbericht


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl