QV Select

Webshop mét proeven: QV Select

QV Select klQVSelect is een antwoord op de toenemende vraag naar gastronomische en exclusieve wijnen voor een eerlijke prijs die niet in de wijnspeciaalzaak, slijterij of supermarkt verkrijgbaar zijn. QVSelect is in 2009 gelanceerd als webshop van de hoger geprijsde wijnen binnen het assortiment van Wijnimport J. Bart, aangevuld met speciaal ingekochte goedkopere wijnen. Dit concept leidde tot een competitie met de vele wijnwebshops die tegenwoordig zeer concurrerend zijn, zeker op basis van prijs, niet altijd van kwaliteit.

Deze week wordt een uniek nieuw concept gelanceerd dat bestaat uit twee delen. Het eerste deel is de aanpassing van de website van QVSelect. De te bestellen wijnen komen van 34 producenten uit 11 landen uit de portfolio van Wijnimport J. Bart die nationaal en internationaal hoog gewaardeerd worden. De wijnen van deze producenten behoren tot de top van de regio, ontvangen hoge waarderingen van internationale wijnpublicaties en staan op de wijnkaart bij gerenommeerde restaurants over de gehele wereld. QVSelect wordt de spreekbuis van deze producenten voor de particuliere wijnliefhebber in Nederland die ook wijnen koopt in het hoger segment.

QVSelect per glas is het tweede onderdeel van de vernieuwing. Het concept is gebaseerd op het belangrijkste middel voor de producenten om wijnliefhebbers kennis te laten maken en te overtuigen van de kwaliteit van hun wijnen, namelijk door het proeven van hun wijnen.

De producent ondersteunt de QVSelect restaurants zodanig dat wijnen die vaak te prijzig zijn om per glas geschonken te worden in een wijnarrangement (of open per glas), dit nu wel mogelijk wordt gemaakt. Bij de 13 aangesloten QVSelect restaurants verspreid over heel Nederland worden in dezelfde periode dezelfde wijnen per glas geschonken.

Elke gast die een QVSelect wijn heeft geproefd bij één van de 13 QVSelect restaurants ontvangt een kaartje met uitleg en een code om zo dezelfde en andere wijnen te kunnen bestellen met korting. De bestelde wijnen kunnen opgehaald worden bij een van de QVSelect restaurants zonder bezorgkosten of op een opgegeven adres worden afgeleverd.

QVSelect is hiermee een wijnwebwinkel die door de producenten wordt ondersteund met als doel het in Nederland beschikbaar maken van hun exclusieve wijnen voor de wijnliefhebber in het hogere segment voor een eerlijke prijs.

Voor meer informatie kijk op www.qvselect.nl  of neem contact op met Roderick Ros via roderick.ros@wijnimportbart.nl of 0299 689 114.

Bron: persbericht


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl