Moxy Amsterdam @Schiphol | Speelse meeting rooms

Fris, levendig en inspirerend, zo zijn de nieuwe meeting rooms van het Moxy Amsterdam Schiphol Airport te omschrijven. Sinds deze zomer heeft het hotel vijf vergaderruimtes beschikbaar gesteld voor businessaangelegenheden.

In de wereld van Moxy is alles net even een beetje anders. Dat geeft interactieve meetings, workshops of trainingen net even dat beetje meer cachet. “De nieuwe energie die de ruimtes uitstralen komen businessaangelegenheden echt ten goede,’’ vertelt Annemarie van den Berg tijdens een rondleiding door de ruimtes.

Elke ruimte heeft zijn eigen energie, kleurstelling en interieur, en is tegelijkertijd ook speels en stijlvol. “We hebben rekening gehouden met een speelse, saamhorige sfeer die tevens het Moxy gevoel weergeeft,’’ vertelt General Manager Herman Klok van Moxy Amsterdam Schiphol Airport. “De ruimtes zijn ideaal voor brainstormsessies en teambuildingactiviteiten. Een ruimte is helemaal ingedeeld als ouderwetse spelletjeskamer, maar dan met een moderne twist. De energie die je hier voelt houd je de hele dag vast,’’ aldus Klok.

Duurzame materialen
Het design is functioneel, flexibel en overzichtelijk met slimme, simpele details. Maar dat is niet het enige. Alle materialen die zijn gebruikt voor het interieur zijn van gerecyclede materialen of zijn tweedehands verwerkt in iets nieuws. Denk aan de tafels, stoelen en vele accessoires. “We gaan met de tijd mee om onze blauwdruk op aarde te verminderen en dit is een mooi initiatief,’’ aldus Klok.

Bron: pb

Foto: @ByLilian, Lilian van de Weerdhof.


Rubriek(en):
Geen categorie

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl