Musica met | Spaanse wijn: Luces

De naam Luces komt niet zomaar uit de lucht vallen. Luces betekent ‘lichten’ in het Spaans en de wijn is dan ook een ode aan het gebied Somontano, met prachtige bergen, strakblauwe lucht en natuurlijk de Spaanse zon.

Het wijnhuis Viñas del Vero zorgt ervoor dat je niet verder hoeft dan je eigen achtertuin voor dat ultieme vakantie- en festivalgevoel waar we allemaal naar smachten. De Luces wijnen van het Spaanse wijnhuis zijn fris, easy-going, en super fruitig. Lekker voor op het terras, tijdens de BBQ en met tapas.

Via TOT PR werd een testsetje naar Winebusiness.nl opgestuurd. Een frisse en sappige chardonnay, macabeo en sauvignon blanc, een fruitige rosé van o.a. tempranillo en zachte, zwoele rode wijn van o.a. cabernet sauvignon. Stuk voor stuk soepele easy-drinking wijnen.

Het is raadzaam om alle drie de wijnen te koelen, ook de rode. Bijgevoegd was leuke buitenverlichting en wijnkoeling, dat kunnen we nu wel gebruiken.

Luces op Spotify

Geen festival compleet zonder muziek. Hoewel je van deze wijnen bijna spontaan Flamenco zou gaan dansen, zit erhelaas geen muziek in de fles.

Maar… wel óm de fles.

Vanaf vandaag – 17 augustus – hebben alle Luces wijnen namelijk een necktag, waarmee er kans is op een gratis premium Spotify abonnement voor 6 maanden.

Verkoopinformatie

Luces is verkrijgbaar in wit, rosé en rood en te koop bij Albert Heijn voor €5,99. De wijnen van Luces zijn herkenbaar door de labels met de vierkantjes. In week 34 zijn de wijnen in de bonus. De Spotify-actie is geldig zolang de voorraad strekt.

Bron: pb


Rubriek(en):
Wijn
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl