Ontdek | Proef & Beleef NL wijnhuizen

Het nieuwe platform Nederlandsewijntoer.nl maakt het wijnliefhebbers gemakkelijk een wijnproeverij, een weekendje weg of een lunch bij de wijnboer tussen de wijnranken te boeken. Honderdvijftig arrangementen bij één van de aangesloten Nederlandse wijnboeren zijn gebundeld en overzichtelijk gepresenteerd. Het initiatief is afkomstig van lokale wijnen entrepreneur Patrick van de Fits, tevens eigenaar van de online Nederlandse streekwijnenwinkel, met aanbod uit alle twaalf provincies, en de eerste fysieke 100% gespecialiseerde Nederlandse wijnwinkel van ons land.

Het idee

Het aantal wijngaarden in Nederland groeit gestaag. Inmiddels zijn er al rond de 200 bedrijven in de Nederlandse wijndruiventeelt! Leuk voor een dagje uit of een culinaire wijntour. Van der Fits wil met zijn aanbod het totale Nederlandse wijnlandschap een nog waardevoller podium geven. Via Nederlandse Wijntoer.nl kom je bij de wijnboeren thuis, op de wijngaarden, hoor je over de denk- en werkwijze van deze gespecialiseerde vaklieden. Van druif tot en met botteling vindt bij deze wijnboeren 100% traceerbaar plaats op Nederlands grondgebied. De groeiende groep geïnteresseerden kan dat nu zelf gemakkelijk komen beleven.

Het platform

Nederlandse Wijntoer biedt meer dan 150 arrangementen aan, zowel voor individuele bezoekers als voor groepen. Naast de bestaande arrangementen van alle aangesloten Nederlandse wijnhuizen, zoals de geijkte proeverijen, biedt het nieuwste Nederlandse wijnplatform ook diners, overnachtingen en meerdaagse wijnreizen langs verschillende wijn-estates in eigen land aan. Trouwen tussen de wijnstokken behoort ook tot de mogelijkheden. Alle arrangementen zijn per categorie, per provincie en per wijnhuis onderverdeeld, om reserveren zo overzichtelijk en gemakkelijk mogelijk te maken.

Gezondheid!
Welkom | Nederlandse Wijntour (nederlandsewijntoer.nl)


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl