Oud Reuchlin & Boelen | Wordt Cordier Nederland

De wijnbedrijven Oud Reuchlin & Boelen (OR&B) en Wine Excel en de activiteiten van het vroegere Baarsma Wines worden samengevoegd tot Cordier Nederland. Genoemde bedrijven zijn sinds 2017 onderdeel van het Franse InVivo, een vereniging van Franse landbouwcoöperaties. De wijntak van deze organisatie is Cordier by InVivo, welke behoort tot de top drie van Franse wijnbedrijven.

Krachtig distributienetwerk voor de Nederlandse markt

Door samenvoeging van de drie organisaties wordt de aanwezige kennis en expertise samengebundeld tot een krachtig productie- en distributienetwerk op de Nederlandse markt.
Cordier Nederland is hiermee dé producent, distributeur en importeur voor zowel horeca, retail, groothandel, wijnvakhandel alsmede online verkoop.
Wij zijn blij met deze stap en trots dat we de Nederlandse distributiepartner van Cordier by InVivo
mogen zijn”, zegt José Olde Olthof, managing director van Cordier Nederland. ”Persoonlijke betrokkenheid staat bij ons nog steeds voorop. We zijn en blijven een partner met kennis van wijn, de
markt en de consument èn met mensen die met liefde en passie voor wijn werken”.

Duurzame en toekomstbestendige wijnbouw

Cordier by InVivo heeft zich ten doel gesteld samen met haar coöperaties, een significante bijdrage te leveren aan een meer duurzame en toekomstbestendige wijnbouw. Cordier by InVivo werkt
hiervoor onder andere samen met gerenommeerd wijnmaker Bruno Kessler en heeft tevens Robert Eden, dé expert op het vlak van duurzame wijnbouw aan zich weten te binden.

Voor meer informatie: Cordier Wines NL


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl