Pays d’Oc IGP | Win een online kookworkshop mét Alain Caron & wijnproeverij @Home

Beschouw jij jezelf als wijnliefhebber? Of ben jij een échte foodie? Doe de Pays d’Oc IGP wijnquiz en maak kans op een kookworkshop met wijnproeverij bij jou thuis. Via een livestream bereid je samen met Alain Caron een fantastisch driegangenmenu voor 4 personen met bijpassende Pays d’Oc IGP wijnen. De generale repetitie van het kerstdiner!
Dit najaar organiseert Pays d’Oc IGP Wines drie fantastische kookworkshops mét wijnpairing, geleid door Franse tv-chef Alain Caron. Door het correct beantwoorden van de vijf quizvragen maak je kans om deel te nemen aan één van deze avonden. De ultieme gelegenheid om voor de feestdagen te kunnen proefkoken. Als gelukkige winnaar ontvang je een speciaal ingrediëntenpakket van Lindenhoff, gevuld met alle ingrediënten die nodig zijn voor een heerlijk en vooral feestelijk 3-gangenmenu. Daarnaast ontvang je ook vier Pays d’Oc IGP wijnen, die tijdens de workshop zullen worden toegelicht door wijnschrijfster Esmee Langereis.

De kookworkshops vinden plaats op 10, 15 en 17 december 2020. Deelnemen aan de quiz kan via deze link. Iedereen die deelneemt aan de quiz, maakt kans om te winnen. Wil jij jouw kans vergroten op het winnen van deze fantastische prijs? Volg dan ook de Instagram pagina @nl_vinspaysdocigp

Pays d’Oc IGP (Indication Géographique Protégée) is een officieel wijn kwaliteitslabel en vertegenwoordigt zo’n 1900 bedrijven en 12.000 wijnproducenten. Het Pays d’Oc gebied omvat de Languedoc-Roussillon streek en is volume marktleider in export van Franse wijnen. In Nederland is 20% van de Franse wijnimport afkomstig van Pays d’Oc IGP wijngaarden. Het DNA van Pays d’Oc IGP ligt in de kwaliteit en de diversiteit, die het mogelijk maken om een Pays d’Oc IGP wijn te koppelen aan elke stijl van eten. Tot slot is Pays d’Oc IGP de marktleider op het gebied van Franse monocépagewijnen, d.w.z. wijnen met één enkele druivensoort.

Voor meer informatie zie www.paysdoc-wines.com.

 


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl