PCR-sneltesten nu ook | bij The Grand Amsterdam

Goed nieuws! Vanaf heden kunnen hotelgasten en Amsterdammers nu ook voor een PCR-sneltest terecht bij The Grand. De uitslag is binnen 1 uur (!) al bekend en wordt per email verstuurd met bijbehorend reiscertificaat dat nodig is voor internationale reisdoeleinden.

Op 12 april heeft The Grand in samenwerking met COVID Sneltestpunt een COVID-19 testpunt geopend in één van de Canal House suites van het hotel. Waar het toen alleen nog mogelijk was om antigeen sneltesten uit te laten voeren, is het voortaan ook mogelijk om een afspraak in te plannen voor een PCR-sneltest. COVID Sneltestpunt is één van de eerste partijen die PCR-testen in de vorm van een sneltest aanbiedt en binnen 1 uur de uitslag kan verzenden. Dit is mogelijk door het ‘inhouse lab’ dat is gerealiseerd in The Grand; de monsters hoeven niet op gekoeld transport naar een extern laboratorium, maar worden direct op locatie geanalyseerd.

Nu PCR-sneltesten ook mogelijk zijn, biedt The Grand een uniek PCR Test and Rest pakket aan. Gasten kunnen genieten van een luxe ‘getaway’ terwijl zij tevens in het hotel een PCR-sneltest kunnen laten afnemen. Perfect voor gasten die internationaal reizen: bij een negatief testresultaat ontvangen gasten namelijk een reiscertificaat dat geschikt is voor internationale reisdoeleinden. Meer informatie over dit PCR Test and Rest pakket is te vinden op de The Grand.

Indien de overheid binnenkort besluit om events met grotere groepen toe te staan onder voorwaarde dat iedereen vooraf wordt getest, kan COVID Sneltestpunt hierin faciliteren door gezelschappen in een kort tijdsbestek te testen met een antigeen sneltest op locatie bij The Grand. Er is capaciteit om 50 personen per uur te testen, maar op aanvraag zijn hogere aantallen per uur ook mogelijk. Als u meer informatie wilt ontvangen omtrent het groepstesten, neem dan contact op met dit emailadres.

Het testpunt is zeven dagen per week geopend: doordeweeks van 08:30-17:30 uur en in het weekend van 10:00-15:00 uur. Voor kinderen tot en met 12 jaar wordt een kindvriendelijke afname methode gebruikt. Afspraken kunnen worden ingepland via de website van COVID Sneltestpunt. Hotelgasten kunnen eventueel ook een afspraak inplannen via de receptie van The Grand.


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl