Savonneries Bruxelloises | Zeepjes met champagne

Een mens wordt overspoeld met allerlei cadeau suggesties. Maar deze mogen er wezen voor wijnliefhebbers. Zeepjes gemaakt door Savonneries Bruxelloises met extracties van rode wijn of champagne. Leuk om te zien en heerlijk in het gebruik. Gelegen in een oude industriële wijk van Brussel vervaardigt Savonneries Bruxelloises zeep op artisanale wijze sinds 1926. Het bedrijf werd gesticht en beheerd door drie opeenvolgende generaties van de familie Nanson. Savonneries Bruxelloises exporteert vandaag de dag rond 75% van hun productie. De kwaliteit van de zepen wordt wereldwijd erkend en de interesse voor het Brusselse maatwerk stijgt. Savonneries Bruxelloises produceert enkel in Brussel.

Sinds 2010 biedt Savonneries Bruxelloises een eigen merk met de merknaam Savonneries Bruxelloises aan. Deze reeks is van uitzonderlijke kwaliteit en is het resultaat van de expertise die opgedaan is in de loop der jaren. De reeks is 100% Belgisch; van de productie tot de distributie, maar ook het ontwerp en productie van de verpakking.

In Nederland zijn deze zeepjes verkrijgbaar bij Judith Smals Shop

De harde zepen van het gamma Savonneries Bruxelloises worden gemaakt volgens de techniek van de Triple Milled Fine Soaps. Deze eeuwenoude techniek bestaat erin de stukken zeep driemaal te affineren (ze gaan driemaal door een machine), zodat elke cel van de zeep doordrenkt is met het parfum en de overgehouden samenstellende deeltjes. De dichtheid van de zeep zorgt ervoor dat ze langer meegaat (ze brokkelt niet) en van uitstekende kwaliteit is. De zeep wordt gemaakt op basis van natuurlijke plantenoliën en is verrijkt met karitéboter en zachte amandelolie. Zo wordt de huid optimaal gehydrateerd.

De basiscomponenten worden zorgvuldig uitgekozen. Bij Les Savonneries Bruxelloises wordt gebruikgemaakt van de recentste technieken en dankzij de lange samenwerking met de leveranciers zijn de producten traceerbaar en kan een constante kwaliteit van het aanbod gegarandeerd worden. Er zit iets meer parfum in de zepen van Savonneries Bruxelloises dan bij andere merken, namelijk 2,2 % parfum. De glycerineproducten van het gamma Savonneries Bruxelloises bevatten nog iets meer parfum (4 %) en de glycerine maakt dat de zeep nog betere hydraterende eigenschappen heeft.

Goede en heerlijke producten. En het is weer eens wat anders!

ChvZ

 

 


Rubriek(en):
Recensies

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl