Snelle | Groei

Ethereus Wines is een snelgroeiende Spaanse wijnmakerij die gespecialiseerd is in gemakkelijk drinkbare Spaanse wijnen van kwaliteit. In 2022 heeft het bedrijf een aanzienlijke groei doorgemaakt in een aantal Europese landen, waaronder Nederland, België, Duitsland, Polen en Zweden. Deze uitbreiding is het gevolg van een combinatie van factoren, waaronder de toenemende populariteit van gemakkelijk drinkbare wijnen in deze landen.

Ethereus Wines maakt wijn van druiven uit Castilla-la-Mancha, een grote wijnstreek is met een oppervlakte van meer dan 600.000 hectares. Sinds 2022 wordt Ethereus op de Nederlandse markt geimporteerd en gedistribueerd door Goessens Professionals in Wine. Goessens Professionals in Wine levert aan horeca en wijnhandel in Nederland en België.

Ethereus-wijnen komt binnenkort ook op de Poolse markt door Rossmann, een van de grootste winkelketens in het land. Naast de expansie in Europa, heeft Ethereus Wines ook een aanzienlijke groei doorgemaakt in andere landen over de hele wereld, waaronder Griekenland, Cyprus en Peru. Dit is grotendeels te danken aan de focus van het bedrijf op het opbouwen van sterke relaties met lokale distributeurs en partners, evenals aan de toewijding om wijnen te produceren die goed passen bij de smaak en voorkeuren van klanten in deze landen.

Ethereus Wines maakt easy-drinking rode wijnen met een licht zoetje, commercieel interessant. De witte macabeo-sb is super fruitig en zeer aangenaam. (CZ)

Bron: pb


Rubriek(en):
Proeverijen

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl