Spaans Wijn Forum

Master of Wine Frank Smulders organiseert op 28 en 29 februari a.s. – komend weekend dus – een forum rondom Spaanse wijnen in Eindhoven. Frank Smulders heeft zicht de afgelopen twintig jaar vergaand gespecialiseerd in de wijnen van Spanje, en geldt internationaal inmiddels als één van de grootste kenners van dit wijnland. Deze specialisatie past hij toe als internationaal wijndocent, als adviseur voor producenten en importeurs, en als publicist. Gedurende de twee dagen die plaats vinden in Restaurant Zarzo.

De zondag staat vooral in het teken van Garnacha, met als thema’s de regio Terra Alta (met veel Garnacha Blanca) met Xavier Clua , de rode Garnacha’s uit de Sierra de Gredos, gepresenteerd door Daniel Ramos, en een blindproeverij van rode Garnacha’s uit heel Spanje, gepresenteerd door Frank Smulders zelf.

Op maandag komen achtereenvolgens de beroemde Maria José López de Heredia met haar traditionele Rioja Viña Tondonia wijnen, Ton Mata met de stille en mousserende Xarel.lo wijnen van zijn huis Recaredo, en Eduardo Ojeda met zijn bijzondere Sherry’s van Equipos Navazos aan het woord.

Het Forum staat open voor iedereen met interesse in (goede) wijn, en is geheel Engelstalig. Verdere informatie is te vinden op www.franksmulders.nl of kan aangevraagd worden bij Frank Smulders via smulders@vinum.nl .  


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl