SpecialWines bokst | voor Erik Scherder Huis

Op 1 juni 2023 opent in Amsterdam het Erik Scherder Huis, een nieuw, uniek project dat jongeren met (ernstig) niet-aangeboren hersenletsel helpt met een nieuwe toekomst. Wijnwinkel SpecialWines uit Amsterdam-Zuid steunt dit fantastische initiatief door van 27 maart t/m 13 mei 2023 belangeloos geld in te zamelen voor dit mooie, ambitieuze project.

Geld bijeen boksen tijdens ZuidAs Business Boxing gala

Wijnwinkel SpecialWines zal de komende twee maanden ruim aandacht geven aan en geld inzamelen voor het nieuw te openen Erik Scherder Huis. Het middelpunt van de sponsoractie is het ZuidAs Business Boxing gala op 13 mei a.s. in de Amsterdamse Apollohal waarvoor Frederik Boer, eigenaar van SpecialWines en beginnend bokser, zich heeft opgegeven. Frederik: “Het doel is om 25.000 euro bijeen te brengen voor Daan Theeuwes (32), een buurtgenoot met ernstig niet aangeboren hersenletsel, die dagelijks een praatje komt maken in de winkel als hij zijn hondje uitlaat.

In de actie ‘SpecialWines Bokst!’ kan men Frederik per gebokste ronde sponsorenhoe meer rondes Frederik bokst, hoe hoger het ingelegde bedrag wordt. Er zijn max. 4 rondes – het sponsorbedrag per ronde kan vanaf €10,- per ronde. Als Frederik alle rondes in de ring overleeft, wordt de inleg maximaal verviervoudigd. Een Knock Out wordt geteld als 4 rondes, ongeacht de ronde waarin de KO valt.

WineBOKSen verkopen voor het goede doel

Tevens heeft SpecialWines een prachtige ‘Erik Scherder Huis x Special WineBOKS’ samengesteld. De box bestaat uit zes mooie voorjaarswijnen stuk voor stuk all-time favorites van de vaste SpecialWines klanten. Deze exclusieve gift box à €89,-  is een prachtig cadeau om (zakelijk) te geven of om thuis van te genieten. De opbrengst gaat 100% naar het Erik Scherder Huis. En daarvoor is de hulp van het publiek nodig!

Frederik Boer: “De sponsoractie is pas geslaagd als we €25.000,- hebben opgehaald. Een ambitieus bedrag, dat klopt, maar ik stel graag doelen en wil helpen met dit mooie plan.

Actie loopt van 27 maart 2023 t/m 13 mei 2023

Om deel te nemen aan de sponsoracties of een donatie te maken, bezoekt men de website van SpecialWines of komt men langs in de winkel aan de Marathonweg 15, Amsterdam. De actie loopt van 27 maart 2023 t/m 13 mei 2023. De opbrengsten van SpecialWines Bokst! en de verkoop van de Special WineBOKS worden gedoneerd aan het Erik Scherder Huis.

Over het Erik Scherder Huis en Daan Theeuwes Fonds

Het Erik Scherder Huis is een initiatief van het Daan Theeuwes Fonds en prof. dr. Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie en bekend van o.m. DWDD en zijn inspirerende tv-colleges. Het Erik Scherder Huis biedt jongeren met (ernstig) niet-aangeboren hersenletsel intensieve begeleiding om een nieuwe toekomst te ontdekken, ontwikkelen en realiseren. Het ultieme doel? Deze jongeren maximaal zorgonafhankelijk te maken en hen weer optimaal te laten participeren in de samenleving. Ze realiseren dit doel door het aanbieden een intensief dagprogramma, met o.a. aandacht voor persoonlijke coaching en ontwikkeling, en het (her)ontwikkelen van executieve functies als plannen en samenwerken. Maar ook ruimte voor ontspanning, sporten, sociale contacten, en leerstages zijn onderdeel van het programma. Ook is er een eigen revalidatiecentrum.

SpecialWines is een kleine, persoonlijke wijnwinkel in Amsterdam Zuid. Met een focus op kleine wijnhuizen en vrouwelijke producenten, wordt het assortiment van de winkel met zorg samengesteld door eigenaar en wijnliefhebber Frederik Boer. SpecialWines verkoopt o.m. wijnen uit eigen import aan particulieren en horeca, en concentreert zich op wijnen uit Europa.

Onder sponsoren wordt een 4 gangen lunch met alles erop en eraan verloot bij de Groene Lantaarn in Staphorst verloot.

Foto: Daan Theeuwes & Erik Scherder

 


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl