Suavia kiest voor Anfors in Nederland

Vanaf oktober 2016 is Anfors de exclusieve vertegenwoordiger van Suavia in Nederland. Het gerenommeerde Italiaanse wijnhuis uit Soave Classico besloot met Anfors in zee te gaan om haar positie in de Nederlandse markt verder te kunnen uitbreiden.

Meri Tessari van Suavia heeft jarenlang goed samengewerkt met Eck en Maurick en met Douwe Wallinga. Het besluit om de samenwerking met Anfors aan te gaan is voor haar een logisch gevolg het strategisch plan om Suavia wereldwijd breder in de markt te zetten en in Nederland specifiek te werken aan meer landelijke dekking. ‘Dit kan met Anfors. De sterke landelijke positie bij de betere horeca en de manier waarop zij de consumentenmarkt bewerkt, met een moderne website spreekt ons aan. Daarnaast hanteren we dezelfde filosofie; de zucht naar hoge kwaliteit, we zijn beiden ‘family-minded’ en zoeken constant naar authentieke, terroirgedreven wijnen van inheemse druiven.

Anfors is verheugd over het partnerschap. Hans Bijvoets: ‘Deze aanwinst betekent veel voor Anfors. Net als La Rioja Alta in Spanje behoort ook Suavia tot de top van hun appellatie. Uit beide landen presenteren we wijnhuizen die focussen op terroir en mineraliteit, waar het vooral draait om balans en evenwicht. Suavia staat voor dit soort elegantie, en heeft dit bijna tot kunst verheven. Wij zijn vereerd met deze uitzonderlijk hoge kwaliteit in onze portfolio.

 


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl