The Grand | Oriolo Garden Bistro

Oriole Garden Bistro, het sfeervolle mediterrane restaurant gelegen in Sofitel Legend The Grand Amsterdam, heeft een belangrijke mijlpaal bereikt door voor het eerst te worden opgenomen in de Gault&Millau Nederland lijst voor 2024. Oriole Garden Bistro is een van de nieuwkomers dit jaar, met een score van 12/20 punten.
Het restaurant, dat de essentie van een mediterrane oase omarmt, verwelkomt gasten in een betoverende ambiance waar de smaken van de mediterrane keuken tot leven komen. Het seizoensgebonden menu, samengesteld door gepassioneerde chefs, biedt een culinaire ervaring die wordt bereid met lokale en seizoensgebonden ingrediënten.
Charlotte, de Restaurant Manager van Oriole, deelde haar enthousiasme over de erkenning: “We zijn vereerd met de erkenning van Gault&Millau en zetten ons in om onze culinaire reis voort te zetten en onze gasten te blijven verrassen en verwennen met onze authentieke mediterrane gastvrijheid.”

Oriole Garden Bistro ademt het gevoel van een mediterrane tuin, met het weelderige groen dat de tuin werkelijk naar binnen haalt. De gouden Oriole vogel nodigt iedereen uit om zich vrij te voelen en te genieten van het allerbeste van de mediterrane keuken. Bij Oriole kunnen gasten de pure smaken van het seizoensmenu ontdekken, die speciaal bereid worden door gepassioneerde chefs, en genieten van een lichte lunch, gezellig diner met familie en vrienden, of de mediterrane traditie van ‘aperitivo’.

 


Rubriek(en):
Culinair

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl