Time to Sparkle | 1e crémantimporteur in NL

Time to Sparkle is de eerste crémantimporteur in Nederland. Bij Time to Sparkle vind je kwaliteitsbubbels voor elk moment en elke smaak. De bubbels, proefpakketten, proeverijen en tips op de lifestylewebsite zijn ontwikkeld om mensen te inspireren over kwalitatieve mousserende wijnen.

‘Kwaliteitsbubbels toegankelijk maken voor waardevolle momenten. Dat is de missie van Time to Sparkle. Daarnaast is 80 procent van de bubbels exclusief verkrijgbaar in Nederland bij Time to Sparkle’, aldus oprichtsters Annette Kuiper en Marielle van der Zouwen.

Annette Kuiper en Marielle van der Zouwen, beide afkomstig uit de eventbranche, slaan hiermee een nieuwe weg in. Door hun ervaring in het ontwikkelen van belevenisconcepten weten ze als geen ander dat mensen verrast en verrijkt willen worden en dat beleving key is. Met deze kennis en ervaring, gecombineerd met hun passie voor bubbels, startten zij dit jaar Time to Sparkle. Over het algemeen bestaat de perceptie dat kwaliteitsbubbels duur zijn of alleen bij bijzondere gelegenheden gedronken worden. Time to Sparkle vindt dat iedereen die dat wil vaker een goede bubbel moet kunnen drinken. Ook als je geen of weinig alcohol wil drinken.

De wereld van crémant
Crémant staat voor hoge kwaliteit en veelzijdigheid. Deze bubbel wordt in acht gebieden -buiten de Champagne- in Frankrijk volgens strenge eisen geproduceerd. De Franse mousserende wijn, die volgens dezelfde methode als champagne wordt gemaakt, is relatief onbekend tussen prosecco, cava en champagne. Crémant is zeer toegankelijk door de vriendelijke prijs en de diversiteit aan typen en smaken.

Time to Sparkle vindt dat de crémant meer bekendheid mag krijgen onder het grote publiek en een stevigere positie verdient tussen het bubbelgeweld in Nederland.

Time to Sparkle biedt op een laagdrempelige manier inspiratie door kennis, weetjes en tips over mousserende wijnen. Weet jij welke bubbels goed samengaan met bitterballen en patat? Hoe kies je eigenlijk een kwaliteitsbubbel? Hoe ontdek je jouw persoonlijke smaak? Dat zijn vragen waarop Time to Sparkle antwoord geeft op de website, bij aankoop van een bubbel, of bij een unieke proeverij.

Een assortiment voor elke smaak en elk moment
Time to Sparkle gaat een breed assortiment voeren met meerdere typen crémants uit alle crémantgebieden. Voor ieder wat wils. Van Brut, Blanc de Blancs, Bio, Rosé tot Blanc de Noir. 80 procent van de bubbels is exclusief verkrijgbaar in Nederland bij Time to Sparkle. Daarnaast breiden ze het assortiment uit met no en low alcohol alternatieven. Want iedereen moet kunnen deelnemen aan een bubbelmoment. Time to Sparkle selecteert op fraaie flessen, kwaliteit van mooie (familie)huizen, die duurzame ontwikkeling beogen.

Voor wijnhandels en -webshops en voor de horeca zoals wijnbars en toegankelijke, kwalitatieve restaurants stelt Time to Sparkle het bubbelsassortiment samen. Ook ontwikkelen ze bubbelsconcepten gericht op proeven en ontdekken. Bijvoorbeeld voor Bubbly Friday’s (happy hour met bubbels) of door sparklingwine pairing met de gerechten van de horecagelegenheid.

Bron: pb

Time to Sparkle


Rubriek(en):
Proeverijen

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl