Verlinden Drink & Discover

Geen leverancier meer maar businesspartner. Dat is de belangrijkste reden waarom familiebedrijf Wijn Verlinden vanaf mei 2016 verandert in Verlinden Drink & Discover: het bedrijf dat met haar klanten meedenkt over wijn, service, beleving en rendement.

De organisatie is inmiddels op deze nieuwe manier van werken aangepast. Verlinden Drink & Discover gaat met de horecaondernemers op zoek naar hoe ze samen de wijnbeleving van de gasten van de horecaondernemers kunnen optimaliseren.

Wat willen deze consumenten anno 2016 en hoe speel je daar het beste op in? Daar gaat het vanaf nu om. Verlinden Drink & Discover heeft hiervoor een speciale Verlindenscan ontwikkeld. Horecaondernemers kunnen hier om niet gebruik van maken.

Nieuwe partners

Verlinden Drink & Discover heeft hiertoe nieuwe partners geselecteerd, waarmee ze het dienstenaanbod aan haar klanten vergroot. Eurocave (specialist in wijnkasten, – rekken en vacumeersystemen) en Lehmann glass (onderscheidend en exclusief Frans glaswerk) zijn twee voorbeelden hiervan.

De bestaande leveranciers van Verlinden Drink & Discover (onder andere Champagne Bollinger, Zind Humbrecht, Domaine Chanson en Dourthe Vins & Vignobles) hebben het volste vertrouwen in de visie en de nieuwe koers van Verlinden Drink & Discover en staan er volledig achter.

Passend in de tijdgeest

Beleving wordt belangrijker dan bezit. Kennis delen en transparantie zijn ‘usance’. We gaan van ‘ik’ naar ‘wij’. Verlinden Drink & Discover zocht – mede daarom – naar verdieping van samenwerking, zowel met haar klanten als met haar leveranciers. Het doel? Lange termijn businesspartnerships waar iedereen beter van wordt. De nieuwe aanpak wordt erg goed ontvangen door de relaties van Verlinden Drink & Discover.

www.verlindendrinkanddiscover.nl


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl