VINVIN is live | Dé wijn webshop voor de luxe wijnliefhebber

Minder maar betere wijnen drinken? Let dan op: VINVIN Wines, het nieuwe exclusieve online wijnplatform is sinds kort live. Eén platform met iconische producenten, epische wijngebieden en alle kennis en ervaring die daarbij hoort om over de luxe service (opties) nog maar niet te spreken. Super Tuscans, Premier Cru Champagnes en Grand Cru Classés, maar ook verrassende vegan wijnen, minerale top Chablis en klassiek elegante Côte d’Or parels behoren tot de collectie. Alle wijnen zijn vooraf geselecteerd op natuurlijke herkomst, duurzaamheid en authenticiteit. Wijnliefhebbers kunnen nu lekkerbekkend op zoek naar de absolute top in deze nieuwe digitale en vloeibare snoepwinkel. VinVinWines

Het is niet voor niets dat VINVIN Wine al direct bekende ambassadeurs heeft zoals Ramon Beuk (culinair adviseur), Pierre van Hooijdonk (Voetbal analist) en Pablo Lucker (kunstenaar) en vele top ondernemers. De collectie van maar liefst 300 unieke wijnen komen van meer dan vijftien exclusieve wijnhuizen uit de Europese topgebieden. Bij prachtige wijnen kan het beste glaswerk natuurlijk niet ontbreken. Dus ook voor het ‘state-of-the-art’ glaswerk van het onovertroffen merk Zalto kun je terecht in de webshop. En wil je graag familie of vriend verrassen met een luxe wijncadeau, bestel dan een van de oogstrelende samengestelde wijnboxen met de favorieten van de oprichters zelf.

VINVIN Wines is er voor de consument die op zoek is naar die ene speciale fles, maar ook op Private Buyers en (beginnende)wijnverzamelaars. Deze hebben de mogelijkheid om lid te worden van het “exclusieve members platform” met unieke privileges. Persoonlijk contact met de wijnmakers, exclusieve masterclasses en wijnreizen, als eerste aanspraak op speciale releases en jaargangen, adviezen van wijnexperts. Oprichters zijn Corinne Hofland en Marcel Just de la Paisières, beide wijnexperts, en Frank Laurentius, gepassioneerde wijnliefhebber en ondernemer. VINVIN Wines is een familiair mensen bedrijf en werkt samen met relaties en ondernemers uit een internationaal gevarieerd netwerk van lifestyle, wijnmakers, topsport, kunst, business, hospitality en gastronomie.

De collectie wijnen bestaat uit familie domeinen van onder andere de spraakmakende en beroemde wijnproducenten als onder meer Pascal Jolivet (Loire), Famille Hugel (Elzas) en Xavier Monnot (Bourgogne, Meursault) maar ook Fattoria dei Barbi (Toscane), Weingut Högl (Wachau), Château La Tour de l’Évêque & Petale de Rose (Provence), Domaine d’Henri (Chablis) en o.a. Marc Hebrart (Champagne). Daarnaast zijn er wijnen uit Bordeaux, Rioja, Piemonte, Veneto en Rueda.

Minder maar betere wijn drinken doe je door je in te schrijven op de website en de informatie te bekijken, advies te vragen en deze parels te bestellen in de zeer overzichtelijke en informatieve webshop. Tanti Auguri!

Speciaal voor Pure Luxe delen wij graag de actiecode: pureluxe. Deze code kan slechts door 5 mensen gebruikt worden; Als zij zich inschrijven op de website en een eerste bestelling plaatsen, dan krijgen zij een unieke sparkling fles Domaine d’Henri 821 Blanc de Blancs (Chablis) cadeau! Wees er dus heel snel bij!


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl