Wijnreis: met Vin & Voyage naar Toscane

Vin & Voyage van Gijs van Bilsen biedt samen met Wine & Gourmet Tours van Filippo Magnani een truffel- en wijnreis aan op hoog niveau. Verrassende locaties, perfecte hotels in authentieke stijl, en absolute klassewijnen die wereldwijd de grootste reputatie genieten. Door het netwerk van Van Bilsen en Magnani kunnen de reizigers ook kennismaken met de mensen die deze wijnen maken. Toscane is een culinair paradijs en zowel de lunch als diner bezitten een belangrijke plek in het programma. De reis is van begin tot eind geheel verzorgd. Start is een uitgebreid bezoek aan het Witte Truffelfestival in San Miniato, een alleraardigst stadje net buiten Pisa, dat een grote bekendheid geniet om zijn truffels, zowel de zwarte als zeker ook de meer exclusieve witte truffel. Van Bilsen en Magnani nemen de gasten mee naar de hoogst geklasseerde wijnproducenten van Bolgheri, zoals het Tenuta San Guido van Sassicaia, Tenuta Grattamacco, Tua Rita, Cantina Petra en als absolute apotheose Tenuta dell’Orneillaia. Het is slechts voor zeer weinigen weggelegd om hier ontvangen te worden.

In Montalcino een ontvangst met open armen door Guiseppe en Elisa Sesti van het gelijknamige huis dat in en rond het Castello di Argiano de mooiste Brunello’s di Montalcino Riserva produceert. Casanova di Neri staat ook op het programma. In de Chianti Classico en meer in het bijzonder Gaiole in Chianti, Greve en Radda in Chianti zijn we te gast bij het Consortium dell’Academia di Chianti Classico, waar op een zeer professionele wijze een masterclass wordt gegeven, voorzien van vakkundige tekst en uitleg, van de topwijnen van deze streek. We rijden door naar en zijn te gast bij Castello di Ama, Tenuta Capanelle, Badia a Coltibuono en Castello di Brolio.

Deze restaurants staan op het programma: Ristorante Il Lecchio in Sant’Angelo in Colle, Ristorante Il Ciocio in Suvereto en Ristorante Cecchini in Panzano, waar misschien wel de beste slager ter wereld ons een heerlijke maaltijd bereidt. Een topproducent van kazen en olijfolie: Crozano e Paterno. De allerbeste salami ter wereld bij Antica Macelleria Falorni.
Prijs persoon – sharing – bedraagt € 3450,- alles inbegrepen, van begin tot eind perfect verzorgd! Inclusief vliegreis, alle transfers, entreegelden, alle lunches en diners, gelardeerd met de beste wijnen, alle ontvangsten, bezoeken, visites en ontmoetingen. Nederlandstalige begeleiding door Gijs van Bilsen en Filippo Magnani in het onvervalst Engels met een Italiaanse tongval.
Een unieke wijn- en truffelreis van het hoogste niveau. Voor wie het apprecieert en het eens wil meemaken!
Wanneer: zondag 13 t/m zaterdag 19 november 2016

Email: Info
Website: Vin & Voyage


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl