Wine Regions Event 14 maart 2018 Amsterdam

Morgen, woensdag 14 maart 2018, enkele dagen voor Prowein in Düsseldorf, vindt in Amsterdam het eerste Wine Regions Event plaats. Deze beurs richt zich op de Nederlandse wijnprofessional en is een gezamenlijk initiatief van Perswijn Magazine en Pitch Communicatie & PR. Op dit eendaagse event presenteren wijngebieden en kleine, opkomende wijnlanden hun wijnen aan importeurs, retailers, sommeliers, chefs, inkopers en journalisten.

Zoals de organisatie verwacht zal er 14 maart een afgewogen mix te zien en te proeven zijn van bekende wijnregio’s en absolute nieuwkomers. Tot nu toe zijn er afspraken gemaakt met diverse domaines uit Franse regio’s, zal een aantal Spaanse wijngebieden vooral het thema “biologisch” naar voren brengen en zijn er inschrijvingen van diverse interessante Amerikaanse wijnstaten zoals onder andere New York. Verdere deelnemers zijn onder andere Californië, Oostenrijk, Zwitserland, Georgië, Libanon, Turkije, Portugal, Zuid-Afrika en niet te vergeten Nederland.

Bezoek aan het evenement is gratis voor alle Nederlandse en Belgische wijnprofessionals op vertoon van een relevant visitekaartje. Inmiddels hebben zich ruim 350 bezoekers aangemeld. Aanmelden kan via deze link.

Binnenkort staat het hele programma inclusief workshops en de deelnemerslijst online op Wine Regions Event


Rubriek(en):
Proeverijen

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl