Winefield’s Auctioneers laat de Watergraafsmeer bruisen

Het was een drukte van belang op de afrit en op de Middenweg zelf. Zouden al deze mensen naar de opening van het nieuwe pand van Winefield’s Auctioneers komen? Hoewel het gezellig druk was in het nieuwe pand op Kamerlingh Onneslaan, waren de meeste mensen op weg naar een delicatessenbeurs in het nabijgelegen park. Door al het volk was het lastig parkeren, maar dat was dan ook de grootste hindernis. Voor nummer 22 van de Kamerlingh Onneslaan staan twee heren aan beide zijden van de deuren en binnen schenken twee dames een glaasje Bolllinger in. Het ene hapje na het andere wordt aangeboden waaronder exquise amuses en ter plekke gesneden ham. Noblesse oblige, want in Amsterdam en Singapore veilt Winefields de mooiste wijnen.

Op de uitnodiging van de opening geven ze van deze wijnen al een foto-impressie met bijv. Petrus en Chevalier-Montrachet van Domaine Leflaive. Harold Hamersma verrichtte om 15 uur de opening en daarna werd het gezelschap rondgeleid door de kelders waar al deze wijnen liggen. Milan Veld ‘we bestaan sinds 2006 en we hebben jaren in de Pijp gezeten, maar we groeiden uit ons jasje. Dit pand beslaat 724 vierkante meter in totaal waarvan de kelder er 400 heeft en die hebben we hard nodig. De veilingen doen we hier én de wijnopleidingen’.  In de ruimte voor de veilingen staat het met wijnkistjes betimmerde spreekgestoelte en de veilinghamer waarmee Hamersma later de openingsklap zal geven. Hout op de grond en airconditioning verwerkt in het systeemplafond. Een groot pand en veel werk, want met de verbouwing duurde vijf maanden. Veld ‘Dit pand is voor ons ook best wel een grote stap.‘ Het was een mooie middag. Milan, Doris en team : veel succes!

Over Winefield’s (tekst vh bedrijf): 

Winefield’s Auctioneers organiseert jaarlijks acht grote wijnveilingen: vier in Amsterdam en vier in Singapore. Als eerste gespecialiseerde veilinghuis op het gebied van wijnen en gedestilleerde dranken is Winefield’s Auctioneers de marktleider in zowel Nederland als Singapore.

Met meer dan 1000 lots per veiling heeft Winefield’s Auctioneers, opgericht in 2008 door algemeen directeur Milan Veld, de ervaring en de expertise in huis om niet alleen het absolute topsegment (waaronder Château Pétrus, Romanée Conti en Château Haut-Brion) maar ook heerlijke betaalbare drinkwijnen voor u te taxeren en in veiling te brengen.

Voorafgaand aan de veiling houdt Winefield’s Auctioneers altijd een voorproeverij waarbij een selectie van de te veilen wijnen kan worden geproefd. Ook biedt Winefield’s Auctioneers internationaal gecertificeerde wijncursussen aan voor zowel beginners als gevorderden.

Tip: Winefield’s werkt op no cure no pay basis. Vaste verkoperscommissie van 10% en als er niet verkocht wordt, hoeft er ook niet betaald te worden.

Meer info: Winefield’s


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl