WSET 4 nu ook in Nederland

Diploma Course in Kockengen

WSETVanaf september 2014 wordt de Diploma Course WSET 4 gegeven in zowel Nederland als in België. Antwerpen is de nieuwe Belgische locatie en Kockengen de Nederlandse. Door deze nieuwe regeling heeft de cursist de keuze waar de lessen te volgen; op maandagen in de Meetinglodge te Kockengen en op dinsdagen bij de Wine Wise Academie In Antwerpen. De drie-daagse start van de curses en het examencentrum blijft in Conferentiecentrum Den Rooy te Meerle op de grens met Nederland .

Het volledige programma met data van de lessen en kostprijs van de cursus zullen uiterlijk eind mei te raadplegen zijn op www.winewise.nl Per email kan ook: stuur een mail naar sybille@winewise.be
Het WSET Level 4 ONLINE programma dat WineWise aanbiedt in samenwerking met de Academie voor Gastronomie in Hoog Soeren blijft bestaan en start weer in 2015.

De organisatie van al deze cursussen wordt verzorgd door WineWise bvba, de WSET Approved Program Provider Diploma voor de Benelux. Voor meer informatie en inschrijvingen kunt u terecht bij Sybille Troubleyn, de stuwende kracht achter WineWise.

www.winewise.be


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl