Yealands naar Walraven|Sax

Yealands Wine Group naar Walraven|Sax

YealandsSimon Kelly, European Sales Director voor Yealands Wine Group: ‘we zijn verheugd met onze distributieovereenkomst met Walraven|Sax. Ze zijn als geen ander in staat om ons portfolio te verspreiden via het horeca- en slijterijkanaal’. Yealands Estate is onderdeel geworden van de portfolio van Walraven|Sax.

 

Yealands Estate Winery, éénvan de weinige wijnmakers in de wereld die volledig carbon neutral gecertificeerd is, produceert haar assortiment wijnen in het duurzame wijnhuis in Awatere Valley, Marlborough.

Yealands Wine Group werd opgericht door de dynamische milieubewuste ondernemer Peter Yealands. Het wijnhuis werd onlangs bekroond met de ‘Groene Onderneming van het Jaar award’ door The Drinks Business Green Awards 2014.

Een selectie van de Yealands wijnen wordt door Walraven|Sax gelanceerd in de horeca, waaronder de populaire Marlborough druivensoorten Sauvignon Blanc, Pinot Grigio en Pinot Noir; allemaal gemaakt door de uiterst talentvolle wijnmaker Tamra Kelly-Washington.

Managing Director Bart Gijtenbeek van Walraven|Sax merkt op: ‘Yealands Estate, Peter Yealands en 3 Stones zijn een zeer welkome aanvulling in het portfolio van Walraven|Sax. Net als Yealands hanteren wij ook een duurzame bedrijfsvoering. Tegelijkertijd kunnen we nu onze klanten in heel Nederland de beste wijn leveren die Nieuw-Zeeland te bieden heeft. Het innovatieve karakter van Yealands en de kwaliteit van de wijnen sluit naadloos aan bij onze reputatie als betrouwbare leverancier van hoogwaardige wijnen van over de hele wereld. De wijnen van Yealands zijn een klassiek voorbeeld van het Nieuw-Zeelandse koele klimaat. En met het geweldige verhaal achter dit wijnmerk zijn we blij dat we ze kunnen leveren aan consumenten in Nederland.

Walraven|Sax zal de volgende, award-winnende wijnen aanbieden in het horeca- en retailkanaal:

·         Yealands Estate Sauvignon Blanc

·         Peter Yealands Sauvignon Blanc

·         Peter Yealands Pinot Grigio

·         Peter Yealands Pinot Noir

·         3 Stones Sauvignon Blanc (retail)

·         3 Stones Pinot Noir (retail)

Yealands Estate en Peter Yealands hebben tientallen gouden medailles gewonnen voor de wijnen gemaakt van de Sauvignon Blanc druif, inclusief de Peter Yealands Sauvignon Blanc tijdens de Decanter World Wine Awards.

Over Yealands Estate

Yealands Family Wines is Nieuw-Zeeland’s grootste, ecologisch duurzame wijnhuis en is gevestigd in Awatere Valley, Marlborough. Het wijnhuis is voorzien van de meest geavanceerde groene technologie. Yealands Estate is de eerste wijnmaker in de wereld die het carboNZero certificaat heeft ontvangen, dat vier keer meer energie-efficiënt is dan het gemiddelde in de industrie. Yealands Wine Group werd opgericht in september 2011, Yealands Family Wines verwierf toen het gevestigde Hawkes Bay, Crossroads en het succesvolle merk The Crossings. Gecombineerd zijn zij nu één van de grootste particuliere wijnbedrijven in Nieuw-Zeeland, met een wereldwijd bereik van meer dan 70 internationale markten.

website:www.yealands.co.nz/

www.walravensax.nl


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl