Als de kok, sommelier of patissier | Niets meer ruikt en proeft

Lees dit zeer informatieve en interessante artikel in de Volkskrant over mensen die hun geur- en smaakvermogen verliezen en werkzaam zijn in de wijnwereld of Horeca zoals de voormalige voorzitter van Wijnacademie Frank Jacobs. Lichtpuntje: na een half jaar kan hij al iets proeven, maar het houdt niet over.

Volkskrant Professionals die geur en smaak verliezen

Rubriek(en):

RECENTE BERICHTEN

Meursault | Subtiel en delicaat

Kerstmis | Wijn

AH | Cava’s, Crémants & Champagnes

Winebusiness.nl | Site en Nieuwsbrief vernieuwd

Chateauneuf-du-Pape | Domaine Pégau

GERELATEERDE BERICHTEN

Franse Wijn en Spirits export 2020 | Met ruim 13 % gedaald, Champagne ook in januari 2021 gedaald

Corona | Zuid-Afrikaanse belangenorganisatie VinPro naar Supreme Court

Corona | Voorzitter Wijnacademie treedt af

LFE | Gratis Horecatips voor een grotere wijnomzet

‘Toprestaurants zijn toegankelijker dan ooit, en blijven dat waarschijnlijk ook’