Dunch & Black Tie Breakfast | Horeca blijft knokken

De montere instelling van de diverse horeca-instellingen is voor iedereen een voorbeeld. De horeca heeft het zwaar voor de kiezen, maar blijft desondanks knokken. Ook nu de laatste milde lockdown is ingezet en naar verwachting nog een tijdje blijft duren. Veel restaurants hebben doorlopende openingstijden van 12 tot 20 uur ingesteld en dan eet je tussen de lunch en diner in, dunch.  Voor 2** restaurant Aan de Poel is dit lastiger, maar die heeft bijvoorbeeld naast de lunch een vroege avondshift om 17.30 uur. November en december zijn dé kers-op-de-taart-maanden voor de horeca en na anderhalf jaar af-en-aan lockdown helemaal. De feestdagen staan onder druk. Laten we hopen voor het beste.

Jaimie van Heije in Ouderkerk aan de Amstel organiseert zelfs zondag 28 november een Black Tie breakfast om 06.00 met champagne en negen gangen. Spannend of daar vroege vogels op af komen of doorzakkers. in ieder geval een heel leuk idee. Neem zelf eens een kijkje:  Jaimie van Heije

Sterkte voor de horeca!

ChvZ


Rubriek(en):
Geen categorie

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl