Advent | Beery-Christmas-Kalender

Wijnadventkalenders komen er ook aan – zelfs hele chique m.m.v. Masters of Wine  -, en er is ook een hele leuke BierAdventsKalender van Hopt, die is er dit jaar voor de 10e keer. De adventsperiode begint 4 zondagen voor kerstmis en is de voorbereidingsperiode op Kerstmis. Een vloeibare adventskalender biedt iedere dag van de advent een nieuwe liquide verrassing. De Beery Christmas is een adventkalender bestaande uit 24 ambachtelijke bieren van over de hele wereld van 1 tot 24 december!

Een ontdekkingsreis naar briljant bier

De bieren in de Adventskalender zijn ieder jaar nieuw. Het Hopt- team heeft nauw samengewerkt met elke brouwerij om de stijl van het bier, de verschillende gebruikte ingrediënten en zelfs de keuze van het etiket te bepalen. Deze gezamenlijke input van experts en de creatieve samenwerking tussen enkele topbrouwerijen maken de bierkerstbieren verrassend en totaal uniek. Met de Beery Christmas ga je elke dag naar een nieuwe locatie met bieren die nergens anders verkrijgbaar zijn! 25 bieren voor 24 dagen, van 1 tot en met 24 december.

De ontwerper

Voor deze 10e editie is ervoor gekozen om de oorsprong van bier opnieuw te beleven. Voor deze gelegenheid bracht Thibault Daumain hulde aan de mensen die de geschiedenis van bier hebben gekenmerkt. Tel de dagen van december door de aanwijzingen te volgen die verborgen zijn in het ontwerp. Hiermee kan je de positie van het volgende bier bepalen.

Deur voor de deur ontdek je één van de uitzonderlijke bieren in deze adventskalender. Voor degenen die dat willen, kan je ook de locatie van de bieren rechtstreeks aan de achterkant van onze agenda vinden.

Als decoratie kan de Beery Christmas in jouw woonkamer of naast de kerstboom worden getoond in december. Hij is 50 cm hoog, 27 cm diep en weegt 13 kg. Je adventskalender zal op een schokbestendige manier worden verpakt om breuk bij aankomst te voorkomen.

Te bestellen via Hopt Beery Christmas

€69.90 | Gewicht 13 kg


Rubriek(en):
Proeverijen
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl