AH zomer wijn markt

AH

AH Zomer Wijn Markt Highligts

AHAfgelopen maandag is de zomer wijn markt van Albert Heijn losgebarsten. In alle honderden winkels in Nederland staan de stellingen vol. Er is genoeg reden om eens te gaan kijken want bijvoorbeeld de Côtes du Rhône Blanc van Guigal staat met korting voor acht Euro in de schappen. Een kleine selectie, want het aanbod is overweldigend, bieden we u hier aan, voor wit: de Excellent Coteaux Bourguignons – zacht en fruitig, licht vanille van het hout -, de Musica en el Camino Godello

fris, licht en tropische tonen -, en de Rodet Bourgogne chardonnay – een bloemige wijn, lichter dan verwacht.

Voor rood: de fruitige Georges Duboeuf Beaulolais Villages, de Maycas Sumaq Pinot Noir Reserva – zowel fruitig als stevig met ferme tannines, gekoeld drinken en er iets bij eten – en de Musica en El Camino Mencia – super fruitig. Alle drie deze rode wijnen kunnen het beste gekoeld gedronken worden.

Voor rosé: de rosé van het Gonzales Byass huis Vinas del Vero is fruitig, kruidig en krachtig. Echt een Spaanse rosé voor slechts vier Euro. De Saint Louis de Provence rosé is een heerlijke slobber voor 4,5 Euro, terwijl de Domaine Saint Fer – voor nu acht Euro – met zijn minderale tonen meer een wijn is om bij weg te dromen.

Dit is slechts een kleine selectie, de prijzen voor zover niet genoemd liggen met korting rond de vijf à zes Euro.

ChvZ


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl