Baron Philippe de Rothschild naar Delta Wines

Recent hebben Baron Philippe de Rothschild SA en Delta Wines BV overeenstemming bereikt over de vertegenwoordiging op de Nederlandse markt. Baron Philippe de Rothschild SA is een familiebedrijf met een raad van bestuur, voorgezeten door Philippe Sereys de Rothschild. Het huis heeft een portfolio met prestigieuze wijnen en is vertegenwoordigd in 150 landen.

Baron Philippe de Rothschild heeft voor Delta Wines gekozen omdat het brede aanbod van wijnen goed aansluit bij de vele distributie mogelijkheden die de verkoopmaatschappijen van Delta Wines, DGS WIJN, Coenecoop Wine Traders en Pallas Wines, kunnen bieden.

Een exclusieve range van een van de bekendste wijnmerken in de wereld, Mouton Cadet, zal verkocht worden bij Albert Heijn. De Réserve Mouton en de Mouton Cadet Vintage series zullen door de vakhandel divisie van DGS WIJN op de markt worden gebracht.

‘Delta Wines is marktleider op het gebied van Franse wijnen in Nederland. Dit, in combinatie met het jonge, ambitieuze team, is de reden geweest voor de keuze voor deze partner’ aldus Sébastien Nore, Global Sales Director van Baron Philippe de Rothschild.

Beide bedrijven zijn ervan overtuigd dat de bundeling van krachten een nieuwe impuls zal geven aan de positie van de wijnen van Baron Philippe de Rothschild in de Nederlandse markt.

About Baron Philippe de Rothschild SA:

Since 1933, Baron Philippe de Rothschild SA, located in the heart of the vineyard at Pauillac, has been motivated by a constant ambition: to make the world’s finest wines, each in its own category. That applies both to the châteaux wines for which it is responsible – the renowned Château Mouton Rothschild, a First Growth, Château Clerc Milon and Château d’Armailhac – and to its branded wines, like the famous Mouton Cadet, now the world’s biggest-selling Bordeaux AOC wine.

Bron: Persbericht


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl