Beach-time coming up | The Grand opent zomerterras

Sofitel Legend The Grand Amsterdam opent de tweede editie van The Grand Beach. Het luxehotel tovert de historische binnenplaats om tot een heus zandstrand van ruim 380m2, inclusief buitenbar, Big Green Egg-barbecues en verschillende zitjes en cabanas. Deze editie staat in het teken van de ontspannen, tropische sfeer van de Caraïben met een exotisch decor van opgewekte kleuren. Gasten genieten op het stadsstrand van elegante wijnen, frisse cocktails en gerechten binnen het Caribisch thema. Gedurende de zomer zijn er verschillende evenementen zoals cinema nights, BBQ Sundays en rum tastings.

Met het initiatief van The Grand Beach brengt The Grand wederom het (strand)vakantiegevoel naar hartje Amsterdam. De editie vorig jaar – geïnspireerd op de Franse Côte d’Azur – was een groot succes, het hotel besloot hierop weer een stadsstrand te openen in een nieuw culinair thema. De gerechten op de menukaart zijn geïnspireerd op de Caribische keuken – bekend om de barbecue en verse visgerechten in combinatie met kruidige marinades en chutneys – en bevat gerechten als zeebaars, gegrilde octopus en frisse salades met gamba’s en tropisch fruit als mango. Daarnaast zijn ook de klassieke delicatessen als oesters op de kaart te vinden. De bar serveert o.a. tropische cocktails op basis van rum zoals Frozen Piña Colada, Classic of Strawberry Mojito en Dark ‘n Stormy.

Alle zitgelegenheden hebben voldoende afstand van elkaar en de hoogste standaarden op het gebied van hygiëne en reiniging worden nageleefd volgens het ALLSAFE-programma van Accor ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM.

Joie de vivre

Tot op heden blijft het maken van verre exotische reizen onzeker. Met The Grand Beach Caribbean edition nodigt The Grand haar gasten uit om zich onder te dompelen in een tropische vakantiesfeer dichtbij huis. Het stijlvolle stadsstrand past dan ook binnen Sofitel’s Love of Travel, rediscover your joie de vivre-thema. Dit wereldwijde thema moedigt gasten aan om voorzichtig weer te dromen over reizen en genieten van een leven vol subtiele luxe. In alle Sofitel-vestigingen wordt de hoogste standaard op het gebied van veiligheid gehanteerd.

Zie het volledige programma en menu van The Grand Beach via TheGrandBeach.

Openingstijden: 13 mei tot en met 12 september. De openingstijden zijn afhankelijk van de geldende coronamaatregelen, de up-to-date tijden worden gedeeld via www.thegrandbeach.nl.


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl