Calia Alta bij Plus

Calia Alta bij PLUS


Vanaf eind september 2014 zijn wijnen uit de Callia Alta serie exclusief verkrijgbaar bij PLUS supermarkten. Callia, dat onlangs bij importeur Verbunt Wijnkopers is ondergebracht, heeft daarmee een belangrijke stap gezet in de retail markt. Callia is onderdeel van M.P. Wines van de familie Pon.
Peter van Houtert, commercieel directeur Verbunt Wijnkopers: ‘PLUS supermarkten past goed bij dit Argentijnse wijnhuis met Nederlandse roots.

 

‘We waren bovendien op zoek naar kwalitatieve distributie in het supermarktkanaal. Uit een onderzoek door marktonderzoeksbureau Nielsen blijkt dat PLUS voor het tiende jaar op rij de beste wijnafdeling van alle supermarkten in Nederland heeft, dus dat sluit perfect aan. We zijn blij met PLUS als eerste en vooralsnog enige supermarkt die Callia Alta aanbiedt. We zien de verkoop van Callia Alta als een partnership en gaan er vanuit dat Callia bij PLUS supermarkten een groot succes zal worden.’

Verbunt is dit najaar aanwezig bij wijnproeverijen van PLUS ondernemers. Ook vindt er begin 2015 een consumentenactie plaats. Alle ontwikkelingen van Callia bij PLUS supermarkten kunnen worden gevolgd via Callia NL op Facebook en @CalliaNL op Twitter.


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl