Central Park | Boutique Hotel

Central Park heropent haar hotelkamerdeuren met een compleet vernieuwde look. Na een periode van renovaties kan er sinds 1 april weer worden overnacht in de luxe, stijlvolle kamers. Boutiquehotel en restaurant Central Park is gevestigd in een historisch rijksmonument en gelegen in een oase van rust in de groene omgeving van Voorburg. Het hotel telt 14 luxe suites en kamers, welke ruim en van alle gemakken voorzien zijn en uitkijken over de mooie tuin of het uitgestrekte park. Bij Central Park geniet je van rust, comfort en luxe, in zowel het hotel als in het bijbehorende restaurant waar gastronomische hoogstandjes worden geserveerd. Met het upgraden van de hotelkamers biedt Central Park haar gasten een exclusieve beleving.

Om de gasten een exclusieve totaalbeleving te bieden, heeft Central Park de afgelopen lockdown aangegrepen om het hotel naar een hoger platform te tillen. Eerder al werden het restaurant, de keuken en de receptie van Central Park onder handen genomen. Om deze upgrade door te trekken naar het hotelgedeelte zijn afgelopen maanden alle hotelkamers gerenoveerd. Vrijwel de gehele kamers zijn gestript en opnieuw ingericht, van de badkamers tot aan het behang en het meubilair, het enige wat is blijven staan zijn de luxueuze Hästens bedden. SVH Meestergastheer Joey de Kruijf en partner Tamara Holwerda runnen samen Central Park en hebben nu met de renovaties hun eigen stempel gedrukt op het interieur. “Alleen het beste is goed genoeg, de beleving en verwachting voor de gast moet kloppen van boven naar beneden”, aldus Joey & Tamara.

Bij de nieuwe inrichting is er een luxe sfeer gecreëerd die doet denken aan Parijs, met klassieke kleuren en materialen, romantische details en allure. De renovatie van de hotelkamers is gedaan in samenwerking met Jeroen Smeele van Smeele Design, een gerenommeerd bureau voor conceptontwikkeling, interieurontwerp en de realisatie van interieurprojecten voor de high-end hospitality. Samen met Joey en Tamara hebben zij een ontwerp gerealiseerd waarmee de ambiance en de verfijnde allure van het monumentale pand nog beter tot zijn recht komt. De kamers zijn ruim en mede door het nieuwe meubilair erg sfeervol en comfortabel. Vanaf heden beschikken alle kamers over airconditioning, wat in de zomermaanden voor verkoeling zorgt en in de wintermaanden voor verwarming. Bij de renovatie is gebruik gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen, waarmee de groene omgeving naar binnen wordt doorgetrokken.

Totaalbeleving in luxe segment

Bij Central Park worden er twee verschillende werelden samengebracht: het moderne interieur en de gemakken van nu, met aandacht voor klassieke details die het monumentale pand in ere houden. De rijke geschiedenis is er nog goed voelbaar en benadrukt de luxe uitstraling van het hotel – restaurant, waar kan worden genoten van de hoogstaande service en een culinaire beleving. De keuken onder leiding van Chefs Tim Bood & Hette Hettema neemt de gasten mee in de producten die het seizoen te bieden heeft, die zij tot de mooiste gerechten verwerken. Tijdens een verblijf kom je volledig tot rust en word je in de gastronomische watten gelegd door het professionele team van Central Park. Er zijn in de afgelopen periode dan ook verschillende gastronomie- en hospitalitytrainingen georganiseerd voor kennisverbreding van het personeel. Zij staan nu weer vol nieuwe energie en kennis klaar om gasten te ontvangen.

Over Central Park

Central Park is een boutiquehotel en restaurant, gevestigd in een 18e -eeuwse rijksmonument dat de toepasselijke naam Vreugd en Rust draagt. Central Park is gelegen in de groene omgeving van Voorburg, een voorstad van Den Haag. Het boutiquehotel en gelijknamige restaurant bieden kwaliteit van de bovenste plank. Bij Central Park ben je aan het juiste adres voor een ‘fine dining experience’. Het menu bestaat altijd uit meerdere gangen, bereid met wisselende seizoensgebonden ingrediënten. Ook de liefde voor wijn heerst bij Central Park; de wijnkaart biedt meer dan 1000 mooie wijnen, waarmee Central Park zich in de verre omstreken onderscheidt. Hiervoor hebben zij vanuit Wine Spectator in 2021 een award mogen ontvangen.


Rubriek(en):
Actualiteiten
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl