Champagne Pommery Brut Silver

Champagne Pommery Brut Silver

PommeryEen nieuw pareltje onder een andere noemer aan de Nederlandse halssnoer. Champagne Pommery Brut Silver is de opvolger van de Brut Apanage. Niet zomaar een champagne, dit is een product voor de veeleisende bubbel liefhebber. Groupe LFE is via haar moederbedrijf Castel Frères – zie persbericht onder – de nieuwe importeur van Champagne Pommery. Champagne Pommery – Vranken is een groot bedrijf met meerdere champagnes, wijnhuizen en portmerken. Groupe LFE kan alle Pommery merken leveren, maar is bijzonder trots op de Brut Silver, een lijn waarmee LFE zich met name wil richten op de horeca. En daar is iets voor te zeggen, het is een champagne voor de connaisseur.

Proefnotitie:


De Brut Silver heeft een heldere gouden kleur met lichte flitsen en een subtiel, krachtige mousse. In de neus toast, geroosterde noten, geel fruit en gedroogd fruit. In de mond imponeert de Champagne Pommery Brut Silver met de elegante mousse, kruidige aroma’s en geel fruit. Een elegant en complex glas. Brut Silver wordt ook in wijnspeciaalzaken verkocht. De prijs is voor een NV aan de hoge kant € 47,50, maar geeft zeer veel waar voor zijn geld.


Persbericht:

Per 1 juli 2014 is Groupe LFE de nieuwe importeur en distributeur in Nederland van het gerenommeerde Champagnehuis Vranken-Pommery Monopole. Dit past in de recente samenwerking tussen het moederbedrijf van Groupe LFE, Castel Frères en Vranken-Pommery.

Het betreft o.a. de Champagnemerken Pommery in het out-of-home kanaal en “Heidsieck & Co Monopole” in zowel het out-of-home als retail kanaal. Daarnaast gaat Groupe LFE B.V. ook het Port merk Rozès vertegenwoordigen.

Castel Frères is het grootste wijnbedrijf in Europa. Het bezit circa 2,000 hectare eigen wijngaarden, ruim twintig Châteaux & Domaines en heeft ruim zestig jaar expertise en kennis van productie, bottelen en distributie. Als familiebedrijf heeft Castel kwaliteit zeer hoog in het vaandel staan en heeft zij, naast haar châteaux en domaines, een aantal sterke internationale merken in haar portfolio. Castel Frères produceert ruim 640 miljoen flessen wijn per jaar en exporteert naar ruim 130 landen.

Vranken-Pommery is een Franse Champagne- en wijngroep die sinds 1976 actief is met onder andere de verkoop van Champagnes zoals Vranken, Demoiselle, Charles Lafitte 1834, Pommery en Heidsieck & Co Monopole. Daarnaast verkoopt zij ook port onder het merk Rozès en rosé van Listel. Vranken-Pommery is wereldwijd uitgegroeid tot de op één na grootste Champagnegroep en is zelfs marktleider in Frankrijk.


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl