Delicatessen uit Frankijk online bij Gourming.com

Vanaf heden is het voor de Nederlandse horeca en levensmiddelenindustrie mogelijk, direct online Franse delicatessen te bestellen in Frankrijk, via Gourming. Op deze manier kunnen chefs en restaurateurs rechtstreeks in contact komen met Franse producenten. Op dit moment zijn er al 5.000 producten online te koop; het doel is om in 2017 uit te breiden tot 10.000 producten.

Zowel in Nederland, als in de rest van de wereld, kopen ondernemers steeds meer online. De website is ontwikkeld om te voldoen aan de behoefte van professionals, zoals restaurateurs, hoteliers, bakkers, delicatessenwinkels, groothandels en distributeurs.

De meesten van de kleine kwaliteitsproducenten van wie Gourming de producten op de markt brengt, hebben nooit eerder geëxporteerd. Zij produceren op ambachtelijke wijze, zeer diverse producten die het waard zijn om ontdekt te worden. Gourming brengt hiermee de beste Franse gastronomische producten binnen ieders handbereik.

Onder de producten die nu bij Gourming te koop zijn, bevinden zich 600 regionale specialiteiten, 300 biologische producten, 140 producten met beschermde herkomstbenaming, innovatieve producten en producten zonder zout, allergenen of gluten.

De gehele diversiteit van Franse landbouwproducten

De producten op Gourming zijn onderverdeeld in 11 grote groepen: bakkersproducten, vlees, vleeswaren, vis en schaal- en schelpdieren, groente en bijgerechten, kant- en klaar maaltijden, fijne kruidenierswaren, kaas en zuivelproducten, desserts en patisserie, zoetwaren en dranken. Zo bevatten de groepen zuivel en bakkersproducten bijvoorbeeld de volgende producten:

– Franse kazen,  zoals Cantal, Saint Nectaire, Bleu d’Auvergne, Fourme d’Ambert, Comté en rauwmelkse Camembert.
– Kwark, yoghurt met verschillende smaken, volle en magere yoghurts, fruityoghurt en smul toetjes.
– Gezouten en ongezouten boter, kruidenboter en smeerbare boter.
– Melk en verse biologische eieren.
– Bloem, biologische boekweit en steengemalen meel.
– Brioches, gebakjes, baguette, voorgebakken broodjes en afbakbroodjes.
– Taartbodems met zandtaartdeeg, taartbodems voor quiches en van bladerdeeg.

Gegarandeerde kwaliteit van het veld tot op het bord

Gourming.com verkoopt de producten van Franse producenten geselecteerd omwille van hun authenticiteit en traceerbaarheid. Deze producten zijn uitgekozen in samenwerking met 5 toonaangevende chefs uit de categorie “Meilleur Ouvrier de France”(Beste werknemer van Frankrijk). Vanaf het veld tot op het bord, staat Gourming.com garant voor producten van topkwaliteit, die 100% veilig zijn en naar Nederland vervoerd worden door logistieke partners in heel Europa.

Group Le Duff

Initiatiefnemer van Gourming is de Franse Group Le Duff, bekend van de winkels ‘La Brioche Dorée, Le Fournil de Pierre, Kamps, Bruegger’s maar ook van twee Franse restaurant ketens in de VS : La Madeleine en Mimi’s. Het bedrijf werd in 1976 door Louis Le Duff opgericht en is inmiddels wereldwijd actief in 90 landen. Group Le Duff heeft 35.420 werknemers in dienst en heeft een omzet ruim 2 miljard euro. Dagelijks heeft het bedrijf 1 miljoen klanten.

 

Bron: Sopexa


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl