Gonzáles Byass naar Activin

González Byass naar Activin

gonzales byassGonzález Byass heeft Activin aangesteld om al hun sherry’s aan Activin’s wijnportfolio toe te voegen vanaf 13 augustus a.s. De Nederlandse markt is altijd zeer belangrijk geweest voor González Byass en Tío Pepe en zal ook de focus behouden. Nicolás Bertino, international sales director zegt, ‘Wij zijn verheugd om de samenwerking met Activin verder uit te breiden zodat zij onze vertegenwoordigers zijn in heel Nederland voor ons uitgebreide portfolio.

Hij vervolgt, ‘De Nederlandse markt is een kernfocus voor ons en wij geloven in de enorme potentie van deze merken in de markt’.

González Byass is verheugd aan te kondigen dat de reeds lang bestaande relatie met de Nederlandse top importeur Activin uitgebreid wordt met het gehele Sherry assortiment, inclusief de wereldberoemde en iconische Fino: Tío Pepe.

González Byass is één van Spanje’s premium wijnproducenten met belangen en wijnhuizen door heel Spanje; van de historische oorsprong in Jerez tot Bodegas Beronia in DOCa Rioja en DO Rueda, van Viñas del Vero in DO Somontano tot Finca Constancia in Castilla-La Mancha en van Cavas Vilarnau in DO Penedés tot Finca Moncloa in Cádiz.

De eigenaar van Activin, Bert de Boer, zegt, ‘Tio Pepe is een historisch merk van perfecte kwaliteit. Ik ben er zeker van dat we nieuw leven in deze wijnen kunnen blazen. De samenwerking tussen González Byass en Activin is altijd succesvol geweest en met het bredere assortiment hopen wij dat dit nieuwe mogelijkheden voor ons allen biedt.’ Hij voegt toe, ‘Met name ook omdat wij van mening zijn dat de sherry categorie enorme potentie heeft in Nederland, zowel in de retail als in de horeca.

Bron: Persbericht


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl