Het wijninstituut

Nieuwe voortrekkers bij Het Wijninstituut

wijnistituut

‘Wij kijken er naar uit om het Wijninstituut naar de volgende fase te brengen, we vinden het prettig dat André Sauerbier de komende periode als adviseur nog bij het Wijninstituut betrokken blijft’. André Sauerbier draagt zijn geesteskind over aan Claire Lemmens en Liesette van Eijnsbergen. Beiden zijn al enige jaren werkzaam bij het Wijninstituut. Claire is vinologe en gepassioneerd wijnliefhebber, haar kennis op wijngebied is heel divers en zal zij vol in kunnen zetten voor het Wijninstituut.


 
Liesette heeft als fervent wijnliefhebber diverse wijncursussen gevolgd, zij heeft een financiële achtergrond wat bij de bedrijfsvoering zeker van pas komt. Het Wijninstituut blijft zich richten op wijneducatie in de breedste zin van het woord. Alle cursussen worden door enthousiaste en ervaren wijndocenten gegeven, allen vinoloog. Het Wijninstituut als marktleider onderscheidt zich in kwaliteit, service, onafhankelijkheid, dat zal niet veranderen.

André Sauerbier zal actief blijven in de wijnbranche en bij Het Wijninstituut. Daarnaast zal hij op incidentele basis diensten blijven verlenen aan importeurs en horecabedrijven op wijneducatief, marketing en social media terrein.


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl