Jan Peter Ouwerkerk Port

Jan Peter van Ouwerkerk ‘gekroond’ door PWB

 

375 4Het porthuis Kopke, dat zich oudste porthuis mag noemen, heeft onlangs zijn Nederlandse klant, Wijnhandel van Ouwerkerk, geëerd door algemeen directeur Jan Peter van Ouwerkerk als nieuw lid van de Port Wine Brotherhood voor te stellen. Bij de kroningsceremonie van de Port Wine Brotherhood, die afgelopen juni plaatsvond, werden 51 nieuwe leden ingehuldigd.

 

 

Het eerbetoon aan Jan Peter van Ouwerkerk is extra speciaal omdat precies 25 jaar eerder, zijn vader Jaap van Ouwerkerk werd gekroond. Hij werd op 21 juni 1988 voorgesteld, ook door Kopke.

Deze ceremonie is de belangrijkste gebeurtenis van de Port Wine Brotherhood. Naast het vereren en roemen van de portwijn, is de ceremonie ook bedoeld om hulde te brengen aan de mensen die zich onderscheiden door hun bijdrage en loyaliteit aan de portwijn.

De familie Van Ouwerkerk verzorgt de distributie van de prestigieuze Kopke wijnen op de Nederlandse markt sinds 1957. Al drie generaties lang is de familie toegewijd aan Kopke. Hun wijsheid en ervaring, in combinatie met de traditie en bekendheid van het merk, hebben bijgedragen aan de internationale erkenning van Kopke als een merk dat staat voor kwaliteit en aanzien.

Het jaar 2013, waarin het porthuis ook zijn 375e verjaardag viert, is dus een bijzonder jaar voor Kopke en voor iedereen die er dagelijks aan werkt om ervoor te zorgen dat hun wijn de eerste keus blijft van consumenten . Een merk dat al generaties bestaat en zich weet te onderscheiden als een van de meest prestigieuze porthuizen.

 

Bron: persbericht


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl