Jean Arnaud licht toe

Jean Arnaud licht toe

LegrasHet persbericht wat eind vorige week verstuurd werd door zowel Jean Arnaud als Walraven|Sax riep enige vragen op. Marketing medewerkster Karin van Riel licht graag toe, Jean-Marc van de Kant is deze week met vakantie: ‘Het persbericht klinkt misschien alsof we iets afstoten dan wel kwijtraken, maar dat is niet het geval. De horeca was bij ons al een minderheid in de portefeuille en toen Coen Pollaert bij De Bruijn ging werken en wij tegelijkertijd vijftig jaar bestonden,

 

kwam als vanzelf een passend moment om een andere weg in te slaan. Er waren al oriënterende gesprekken geweest met Walraven|Sax en dat hebben we toen doorgezet’.

Wat is de concrete verandering? ‘Wij blijven de importeur van deze wijnen, dat is en blijft zo. Walraven|Sax zit veel dieper in de horeca met meer buitendienst medewerkers en zij gaan nu onze producten bij de horeca aanbieden. Dat is de verandering. Aangezien we logistiek ook nog eens dicht bij elkaar zitten is het voor beiden een win-win situatie. Walraven|Sax krijgt een verdieping van de horeca-portefeuille en wij krijgen meer ruimte voor onze core-business: de vakhandel. We zijn er heel blij mee’. En passant laat Van Riel weten dat de samenwerking met een groot aantal oud Gastrovino zaken – de Gastrovino-groep verbrak een ruim een jaar geleden de band met Jean Arnaud – inmiddels definitief is. Goed nieuws uit Tilburg dus, daarvan geeft Winebusiness.nl graag bericht.


Rubriek(en):
Actualiteiten

Gerelateerde berichten


    Hoofdmenu
    error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl