Kek | Neleman Tasting Box

De doos is Escheriaans. Als je er lang naar kijkt, word je duizelig. Wel heel kek om te zien. Binnenin zitten 6 prijswinnende halve flesjes wijn van Neleman. Stuk voor stuk hebben deze wijnen op een van de wijnconcoursen prijzen gewonnen. Het zijn drie witte en drie rode wijnen. En ze zijn ook nog eens biologisch. Neleman zou Neleman niet zijn zonder een extra service: de koper(s) van de tastingbox kunnen meedoen met een online tasting.

Wat zit er in de box:

– de wijnen uit de hoogst gelegen wijngaarden: een zeer aromatische macabeo en een zachte, soepele en sappige bobal
– de meest populaire witte en rode wijn van Neleman: een fruitige, crèmige viognier verdil en een  zacht zwoele tempranillo monastrell
– de rode en witte Just Fucking Good Wine: een witte multiblend met o.a. verdil, chardonnay en sauvignon en een rode marselan, een kruising van grenache en cabernet, met veel sap en kracht.

In de box zit ook een boekje met een korte toelichting van de wijnen, in de volgorde zoals ze aanraden ze te proeven. Een uitnodiging voor de online tasting krijgt de koper na de bestelling: Neleman wijnproeverij De box kost € 39,95 (i.p.v. € 49,70).

Aanrader!

 

ChvZ


Rubriek(en):
Proeverijen
Hoofdmenu
error: Copyright 2022 | Winebusiness.nl